beck31
1.383 değerlendirmeler
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gercekten sıradan bir film, ayni orneklerini defalarca gorduk tek olumlu yani Nicole Kidman ve surekli gerilim dozunun yuksek olmasi ve biseyler beklemeniz ama pek karsilandigini soyleyemem aslinda basrol oyuncularinada bi bakima yazik olmus.
Bence gerçeken gerk oyunculuk gerek konusu ve filmin temposu üst düzeydeydi. Bu film bir zombi filmi değil içinde değişik zamanlarda mesajlar ve karekterler ters düşebilsede geneline baktığınızda çok beğendim (10)
arkadaşlar bence film o kadar da kötü değildi.filmden yeni geldik,etkisinden çıkamadık:) nikoş her zamanki gibi harikalar yarattı!uzun zamandır nikoşu beyaz perdede görememiştik,bu sayede görmüş ve özlem gidermiş olduk.
fragmandan dolayı film güzel gibi görünüyor. ama filmi seyretmeden anlaşılmaz tabi ki çünkü kötü filmlerin fragmanları hep filmin içindeki birkaç etkileyici sahneden oluşuyor. buna çok şahit oldum
260 milyon$ bütçesi olan bu film değil altın pusula. film çok güzel olmasa da onca 8-9 puan ortalaması olan filmden iyidir. 6 kişilik bir grup izledik, bir bölümümüz beğenmedi ama beğenmeyenler dahi iftar saati girdiğinde filmi izliyordu:)film bitince orucumuzu açtık. sürükleyici bir film.
Kesinlikle bir hayalkırıklığı. Kitabını okumuştum gerçekten çok güzeldi; ama film bir felaket. Film ile beraber Nicole Kidman da yerlerde. Oyunculuğu sıfır. Amatör bir oyuncunun ilk filmiymiş gibi performans veriyor. Hiç inandırıcı değil. Senaryoda ise inanılmaz mantık hataları var.
1) Bilimkurguyla pek ilgili olmasam da hem yüksek bütçeli bir film, hem de oyuncular iyi diye bir hevesle sinemaya gittim, fakat ne yazık ki film bitine kadar dakikaları saydım - neyse ki çok uzun değildi de 99 dakika katlanabildim. 2) "Invasion" genel olarak Nicole Kidman üzerine kurulu, Daniel Craig bile yardımcı oyuncu gibi kalmış, diğer oyuncular pek varlık gösteremiyor, Nicole film boyunca tek başına etrafta koşturup çabalıyor... 3) O kadar büyük bütçe neye harcanmış ki? Film, hem türüne bir değişiklik getirmiyor hem de anlatmak istediği birşey varsa bile anlatmayı pek beceremiyor. Söylemi nedir - ben pek anlayamadım... 4) Filme bir süre ara verilmiş, filmin bir kısmını başka bir yönetmen çekmiş; bu tip aksaklıklar bütünlüğü ve kaliteyi zedelemiş. 5) Filmi sadece Nicole Kidman hayranlarına ve sıkı takipçilerine tavsiye edebilirim, tür olarak bakıldığında ne bilimkurgu ne de gerilim hayranlarını tatmin eder bence.
Filmi izlemedim ama 260 milyon $ bütçeyle çekildiğini duydum.Tamamen gereksiz bir miktar.260m$ la çekilen bu film 2 sene içine kadar hatırlanmayacak bile.Belki gişeden bu parayı çıkarır ama çöpe atılcak çok parası olan Amerikanlar bu ücretlerden vazgeçmiyorlar.