İstila
    3,6
    İstila hakkında görüşlerin ?

muzafferbalikci
    muzafferbalikci

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film izlerim diyenler için iyi ama kurgu kalitesi arayanlar için tavsiye edilmiyor...bana çok tanıdık geldi..
    cbndnz
    cbndnz

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Merhaba,
    Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Ben filmi 28hafta sonra ve ölüm tohumlarına benzettim konu itibari ile.Keyifle izlediğimi söyleyebilirim,açıkcası t-shirt kazandıktan sonra izlememek olmazdı:)
    Saygılar...
    hookers
    hookers

3 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Bana bir sinema filminden ziyade uzun bir x-files bölümü gibi geldi. Artık yeniden çevrimi yapılmasına pek de gerek olmayan bir filmin 3. yeniden çevrimi. Bu sefer uzaylı ırkı yerine istilacı bir virüs sözkonusu ve bu virüs bu filmde komünizm yerine insanın doğasıyla ilişkilendirilmiş. Film boyunca değişime uğramış insanların olduğu sahnelerde tvden barış ve huzur dolu dünya haberleri verilirken virüs bulaşmamış insanların olduğu sahnelerde ise tvlerden kanlı terör saldırılarıyla ilgili haberler akıp gidiyor. Film, sanki istilayı insanın evriminin bir üst aşaması gibi gösteriyor ve ?mükemmel , barış dolu bir dünyaya ulaşmak için bizi biz yapan özelliklerden vazgeçmeliyiz? diyor. Bu konuda bence insan olmak nedir sorusuna yanıt arayan ?otomatik portakal? filmine de selam duruyor...
    Azeroth
    Azeroth

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film olmuş..zombi filmlerine benzer tarzda olmuşnicole kidman kurtaramamış filmi..eğer kaliteden hoşlanıyorsanız film izlemeye kesinlikle değmez...
    Actor-Ums
    Actor-Ums

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmden çok Nicole Kidman’ın oyunculuğuna hayran kaldım. başarılı bir film izlemenizi tavsiye ederim.
    eminekeskiner
    eminekeskiner

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    nicole kidman olduğu için izlemeye değer olduğunu düşünmüştüm ancak kesinlikle çok kötü bir film. olaylar arası geçişleri çok zayıf. kesinlikle zaman kaybı olur.
    melihsusyal
    melihsusyal

oyunculuk iyi ama film çok kopuk hiç bişey anlaşılmıyor izlenebilir 10/5
    Ceren S.
    Ceren S.

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bence gayet güzel bir filmdi.. İzlerken hiç sıkılmadım, aksiyonu gayet güzel.. Herkese izlemesini öneririm
    hellboy87
    hellboy87

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    idare eder...saçma yerleri vardı filmin ama nicole kidman için izlenir.konu da fena değil aslında ama çok daha iyisi olabilirdi.yine de sıkılmadan izledim sinemada.
    mrs-durden
    mrs-durden

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    heyecanlı ve sürükleyici bir filmdi hiç sıkılmadım nicole kidman ın performansı da güzeldi
    pi-bro
    pi-bro

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    değişik bi bilimkurgu yaratılmaya çalışılmış ama bence olmamış.konuyu beğenmedim ben.oyunculuklarla biraz film kurtarılmış neyseki.7.5 şu anda filmin puanı.hakettiği puan diyebiliriz
    nsrncn
    nsrncn

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Ve bir Nicole Kidman klasiği... Beni asıl etkileyen oğlu rolündeki Oliver! Seyretmeye değer diye düşünüyorum.. Ayrıca filmin bu kadar maliyetli olması; arabaların parçalanmasından kaynaklanıyor olabilir:)
    zuzuzuzu81
    zuzuzuzu81

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir film, Nicole Kidman'ın performansı çok iyiydi..
    pe-losh
    pe-losh

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    nicole kidmanı sevmeseydim bu filme gitmezdim böyle sıkıcı bir film olduğunu biliyordum
    emrah-tt
    emrah-tt

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ya ark güzel hoş ama mynetimn şıfresini çözemıyom