3,6
İstila hakkında görüşlerin ?
24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama şimdi madem herkes kötü diyor.bu 7.6 puan nereden çıktı.hep böyle ,kötü kötü deniliyor.puan tavan yapmışş
sinema
1 ziyaretçi
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Senaryo çok güzel aslında. Ama 90dklık bir film için kötü olmuş bence. Bazı sahnelerindede sıkılabiliyorsunuz.
29 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film konu itibarıyla basit ancak klasik zombi ve yaratık filmleri gibi değil...
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok agır ilerleyen,uyumamak için kendinizi zor tutacagınız bi film...yok illa merak ediyorum izlicem diyosanız, canınızın sıkıldıgı bi gün evde izleyin derim....
3 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bence filmi sadece bir bilim kurgu gibi izlemek yanlış olur. Eğer biraz daha derine bakıp, düşünülürse filmde anlatılmak istenen mesaj daha güzel anlaşılır diye düşünüyorum. Mesela filmin virüs tanımı, kişiselliği öldüren, insanları toplum için yaşayan bir forma sokan bir şey. Bence bu virüsün gerçek dünyamızda karşılığı toplumun beklentilerini karşılamamızı bize dikte eden insanlar. Ve bu virüse yakalanan insanlar ise sistemin çarklısında, kendi iç dünyalarından habersiz tamamen yaşamak için yaşayan insanlar. Ve bence özellikle beyaz yakalılar. Filmde bu virüse yakalanmamaya çalışan ve onla savaşan insanları da görüyoruz. Bu insanlarIn sisteme başkaldırmış ve hayatlarını kendi istekleri etrafında yaşayıp, başka insanların ne dediğine çok takılmayan insanlar Olarak metoforlaştırıldığını düşünüyorum. Filme bu açıdan bakıcak olursak 7/10 alır
21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
28 weeks later,Equilibrium ve Children of Men'i anımsatan,pek de başarılı olmadığını düşündüğüm,ne anlatmak istediğine tam karar verememiş yada anlatmayı becerememiş bir film.
8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri. sonuna doğru heyecan gitgide yükseliyor fakat filmin sonu tam oturmamış gibi. bu yüzden 7/10
24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
fragmandan dolayı film güzel gibi görünüyor. ama filmi seyretmeden anlaşılmaz tabi ki çünkü kötü filmlerin fragmanları hep filmin içindeki birkaç etkileyici sahneden oluşuyor. buna çok şahit oldum
29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmden çok Nicole Kidman’ın oyunculuğuna hayran kaldım. başarılı bir film izlemenizi tavsiye ederim.
27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben beğenmeyenleri anlamıyorum açıkcası bence süper film mutlaka seyredin
19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok tekrarı yapılan amerikan filmlerinden bence ama seyredilir en azından nicole için ama bence sadece ticari bi amaç için yapılmış...
31 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Başyapıt derecesinde bir film.He bilim-kurgu takipçisinin izlemesi gereken filmlerin başlıcalarından biri.
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
nicole kidmanı sevmeseydim bu filme gitmezdim böyle sıkıcı bir film olduğunu biliyordum
8 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
buradaki yorumların bir çoğuna katılmıyorum. biz filmi beğendik kesinlikle zaman kaybı değil.
15 Nisan 2013 tarihinde eklendi
filmin afişine ya da fragmanına kanıp akşam mısır patlatarak güzel bir sinema gecesi yaşayacağınızı sanıyorsanız ( ki ben sandım:) ) yanılıyorsunuz. Oyunculuk kötü, senaryo kötü, sahne geçişleri anlamsız vs... İstenilse bu senaryo çok güzel bir film serisi olabilirdi bence. Ayrıca Will Smith'in başrolünde olduğu Ben Efsaneyim filmine de benzer olduğu hemen dikkatinizi çekecektir. Ama o film çok daha güzeldi.