Sen, Ben ve Dupree
    3,3
    Sen, Ben ve Dupree hakkında görüşlerin ?

mediha199
    mediha199

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Biraz bilindik bir tarz, ama yine de eğlenceli.
    topak1983
    topak1983

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    owen vılsonun fılmlerı eğlencelı açıkcası ızlemekten zevk aldım güzeldı
    sevil-tan34
    sevil-tan34

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    güçlü ve zengin bir baba, mütevazi kızı ve bastırıılmış karakter bir damat.. "zor baba"vari olmuş biraz,, eğlenceliydi yine de,,owen wilson harika,, çok orjinal ve sinir bozucu bir kanka, bir o kadar da sevimli..izleyin, tatlı bir tebessümle kapatırsınız filmi,,6/10
    a-tangulu
    a-tangulu

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    keyifli ve eğlenceli bi film oyuncularda iyi güzel vakit geçirmek için ideal
    sheeter
    sheeter

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Amerika gerçekten bu işi biliyor ! ee tabii çok iyi oyuncular da olunca, yönetmenin ve senaryonun başarılı çalışması, harika bir sonuç ortaya çıkarıyor.. sevimli Dupree'nin yaptıklarına gülerken, aslında onun herkese yaptığı katkıları ve güzel mesajlarını da es geçmiyorsunuz. bir komedi filminin ille de boş olmaması gerektiğini gösteren ve mutlaka izlemeniz gereken bir film. seveceğinizi garanti ederim
    senay888
    senay888

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    guzel bi aşk filmii!!beyendim..gitmenizi oneririm aslında alt yazı okuması zor oluyo gibiii ama gidin beyendimm oneririmm
    hhorasanli
    hhorasanli

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    az beklentiyle gittim ama umduğumdan daha eğlencelii ve komik bi film çıktıı...gülmeye ihitiyacı olanlara önerilirrrr..
    ultraslan1905antifener
    ultraslan1905antifener

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    öncelikle şunu belirtmeliyimki aldığı puandan daha iyisini hak ediyor çok keyifli eylenceli sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir konu
    nicg1
    nicg1

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film izlerken hiç sıkılmazsınız ve gayet güzel bir komedi ama senaryo biraz klasik.
    mertcan-ozcam
    mertcan-ozcam

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    güsel bi film olmuş. m.douglas çok iiı yakışmış yaa :) verdiği msj da güsel, ee ne duruyosunuz gidin
    plato0n
    plato0n

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Gerçekten hoş film. Çok komedi olmamasına rağmen özellikle verdiği mesaj çok etkiliyor. Kendin olmak konusunda tavsiye arayanlar mutlaka görmeli...
    simon901
    simon901

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    belki çoğu kişiye göre sıradan bi film olabilir ancak sıradanlığına rağmen gerçektende izlerken hiç sıkılmayacagınız bi film...romantik komedi severlere güzel bi alternatif olabilir10/7
    iyii seyirler...
    gazep6
    gazep6

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    film çıtır çerez bir eğlencelik... film eğlenceli dakikalar sunuyor ama çıktıktan sonra filmi unutmanız çok olası... ne iyi ne vasat diyelim...
    tunay1988
    tunay1988

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence güzel bir komedi filmi seyre değer evde dvd de izlemeyin tavsiye etmem...!
    internet-kanali
    internet-kanali

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    kendi türüne göre gayet hoş 1 filmdi bn izlerken hiç sıkılmadım ...bana kalırsa izleyin derim 8/10