Sen, Ben ve Dupree
    3,3
    Sen, Ben ve Dupree hakkında görüşlerin ?

kardanadam
    kardanadam

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    hafif eğlendim ama klişeden geçilmiyordu filmde.3/10
    iralen
    iralen

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Keşke sıfır puan vermek gibi bir durum olsaydı. yavan konusuyla hakettiği bu bence.
    darklovedmt
    darklovedmt

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    kötü bi filmde hiç iyi film görmesen çok iyi derdim ama gerçekten kötü....
    mehtap6
    mehtap6

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    evet gayet basit sıradan bir film herhangi bir özelliği olduğu söylenemez.Dupree gibi arkadaşınız varsa evinizden uzak tutun :D:D
    seckin39
    seckin39

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Talihsizliğe bakın ki bu filmi izlemeden 15 gün önce "click" adlı filmi izledim ve onda oldukça eglendim ve güldüm, bu filmde ise cast ilk basta hoşuma gitmişti ama ilk 15 dakika da sanki bu filme gülmeyeceksin dostum diye bi bi ses duyuyosunuz içinizden,,, ve bu ses haklı cıkıyor,, konu çok basit , espri yok, film akmıyor, hiç gülmedim, cast harcanmış, film sizi tatmin etmiyor, gülmeye gidicem diyosanız bence gitmeyin, yani bence 10 üzerinden 1,, 1 puanda kate'nin hatırına,,, vizyonda daha iyi filmler mevcut arkadaslar,, iyi seyirler,,
    juliaroberts79
    juliaroberts79

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    paranızı verdiğinize değmez.kate hudson olmasaydı hiç çekilmezdi.
    lotusflower
    lotusflower

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Klişe bi tema ve olağan bi komedi, izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız.. Saygılar
    crazygirl4562
    crazygirl4562

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    çok gereksiz bir film bu kadar güzel yorum yazanları görünce şaşırdım komedi filmi diye gittim gülüncek hiçbir sahnesi yoktu birtakım sahnelerindeki bayağılıkları görünce ben bu filme nasıl geldim diyorsunuz
    furkanf44
    furkanf44

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    ya arkadaşlar ya bu film cok berbat bir film amerikalıların yok biz eğlecliyiz biz komiğiz demeye çalışdığı bir film hiç bir espiriden gülemedim amerikalılar yine herşey mükkemmmel olsun diye yaptıkları ama olmadığı bir film
    serkan875
    serkan875

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    ben film süper diyenlere katılmıyorum çok kötü bi film filmin sonuna kadar çok sıkıldım bu filmi seyrederek vakit harcamayın derim ben
    ufukbolatt
    ufukbolatt

vasat!
    esen-un
    esen-un

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    eh bilindik sıradan bir kurgusu var ama eylencelik olduğu kesin
    ytyl
    ytyl

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bir ikigün önce izlediğim bu film aslında hepimizin başına gelebilecek bir durumu işlemiş.fakat tutarsız ve kopuk bir işleyiş,bu en yakın arkadaş bir seviliyor bir sevilmiyor karasızlık durumu bir süre sonra insanda bezginlik yaratmaya başlıyor.eğlencesiz bir hal alıyor