hani öyle aşırı komik bi film beklemeyin izlemediyseniz..ağzınızı açık bırakıp şaşırtacak bi film de deil ama bi kere almışsanız elinizde kalmasın izleyin derim:)
Owen Wilson ın izlediğim hemen hemen tüm filmleri çok eğlenceliydi.ama nasıl bir filmde oynadıysa adam gözümden düştü.owen dahil filmde oynayan herkes harcanmış gibime geldi.kötü bir filmdi.
ben owen wilsonun hemen hemen tüm filmlerini izledim... tabi bende filmcide cd lere bakarken bu filmi gördüm tabi owen wilson oynuo güzel dir diye aldım film o kadarda güzel değildi normaldi... de film aşırı abartılmışş. idarew eder di diyebilirim
bana gorede vasat bir romantik komedi..kate hudson' in sansinin acilacagini ve daha basarili romantik komedilerde oynayabilecegini dusunuyorum..michael douglas icin ise tam bir fiyasko bu film!! izlenmesede olur
kendi sınıfına giren filmlerin en kötüsü diyebilirim.!!!!Klasik amerikan sineması, ama nitelikli bulmadım. bu tarzda yapılmış fakat daha izlenilebilebilir filmler var...
...evsiz kalip en iyi arkadasinin evine gecici bir sure yerlesen fakat asiriliklariyla yeni evli ciftin hayatini altust eden Dupree'nin oykusu. Owen Wilson'in bilindik haliyle karsimiza ciktigi, Dillon'in sempatikligi ve Hudson'in guzelligi ile belli bir keyifle izlense de vasat bir komedi olmaktan kurtulamiyor "Sen, ben ve Dupree". Basi sonundan belli olan yapim, Douglas'in da emekliye ayrilmasi gerektigine dair ilk sinyalleri de vermeyi ihmal etmiyor...(4/10)