yesimbay
21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kendi sınıfına giren filmlerin en kötüsü diyebilirim.!!!!Klasik amerikan sineması, ama nitelikli bulmadım. bu tarzda yapılmış fakat daha izlenilebilebilir filmler var...
hani öyle aşırı komik bi film beklemeyin izlemediyseniz..ağzınızı açık bırakıp şaşırtacak bi film de deil ama bi kere almışsanız elinizde kalmasın izleyin derim:)
güçlü ve zengin bir baba, mütevazi kızı ve bastırıılmış karakter bir damat.. "zor baba"vari olmuş biraz,, eğlenceliydi yine de,,owen wilson harika,, çok orjinal ve sinir bozucu bir kanka, bir o kadar da sevimli..izleyin, tatlı bir tebessümle kapatırsınız filmi,,6/10
bende 10 / 7 diyorum hem eglenceli hemde romantik bi yapim oyuncular kaliteli, bos zamani doldurmak icin yada sevgilinizle izlemek icin hos ve eglenceli bi film keyif verici = )
Owen Wilson ın izlediğim hemen hemen tüm filmleri çok eğlenceliydi.ama nasıl bir filmde oynadıysa adam gözümden düştü.owen dahil filmde oynayan herkes harcanmış gibime geldi.kötü bir filmdi.
Amerika gerçekten bu işi biliyor ! ee tabii çok iyi oyuncular da olunca, yönetmenin ve senaryonun başarılı çalışması, harika bir sonuç ortaya çıkarıyor.. sevimli Dupree'nin yaptıklarına gülerken, aslında onun herkese yaptığı katkıları ve güzel mesajlarını da es geçmiyorsunuz. bir komedi filminin ille de boş olmaması gerektiğini gösteren ve mutlaka izlemeniz gereken bir film. seveceğinizi garanti ederim