3,7
The Covenant hakkında görüşlerin ?
27 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
oyuncular ve oyunculuklar yeterli değil ama konu ve işleyiş guzel izleyin derim sonu da fok guzel bitiyor
11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Twilightla çok daha seyir zevki yüksek kaliteli bir yapım.
30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Twilightla çok benzeşiyor ve hatta daha iyisi bile denebilir bi çok yönden..bi avuç ergenlikten çıkan genç özel güçlere sahip..büyüler,pahalı arabalar,okul,orman,eğlence,aşk var..Twilight yerine bu filmi izlemek bile yeter..ayrıca soundtrack de mükemmel..Rob Zombie eli değmiş..takdir ettim,başarılı buldum filmi..
13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
underworld un yönetmeni ile aynı yönetmen tarafından çekilmiş. Adam kendini hiç değiştirmemiş aynı şekilde film çekmiş.
Eğer underworld ü seviyorsanız bi göz atın yok sevmiyorsanız bunu sevemeyeceğinize garanti veriyorum.
Filmi tamamen karanlıkta çekmenin anlamı nedir onu da anlamadım zaten :( bi hava katıyo da film resmen ayrıntılar gözükmüyo ve görmek için daha bi dikkat gerekiyor.
Ayrıca film ile ilgili bence de zaman kaybı gidip başka film izlemenizi tavsiye ederim, bi konu seçmişler kendilerine daha gelişmedeyken düzgün bi sahne görmeden film bitiyor :(
4 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız (benim gibi) daha fazla zaman kaybetmeyi hoşunuza gidecektir..8/10
3 Mart 2009 tarihinde eklendi
iki kelime yeterli.. zaman kaybi..
18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten hoş ve güzel vakit geçirten bir film ve şu an çok beğenilerek izlenilen Alacakaranlıkla bazı yönlerden benzeştiğini düşündüğüm film.Ayrıca Bu akşam alacakaranlık ı izledim ve filmi bi ark.ıma tavsiye edevektim ama adı aklıma gelmedi.kafama takıldığı için tam 1,5 saat aradım.bulduğuma mutluyum :) izlemeye değer...
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Konu,efektler ve sahneler güzel.Genel olarak bakarsak da başarılı bir yapım olmuş.Ayrıca 2side çıkacak gibi gözüküyor sonuna göre.10/8
24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film konu ve işleyiş tarzı olarak biraz durgun olsada, kaliteli çekim tekniklerine sağlık.
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
korku grilim öğelerini taşımayan sadece aksiyon olan bir film. bu şekilde izlesem evet güzel olmuş derdim çünkü ben korkmak istemiştim ama olmadı. yinede efektler güzel izerken sıkılmadım.
26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence türünün iyi bir örneği.. Efektler ve çekim kalitesi gayet başarılı.. Türün meraklılarına önerilir..
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi ilk gördüğümde çok güzel diye düşünmüştüm izdeğimde çok sıkıcı olduğunu gördüm zamn kaybı
23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Konu süper fakat başka bi yapımcı nın ve daha fazla özen gösterilmiş bir senaryo ile film daha güzel olurdu.
Hatta senaristi bulup bu konuyla en az 2 sezon süren süper bi dizi yapılırdı animasyonları sevdim göze batmıyordu! Umarım devamı olur ve başka bi senartist olur!!!
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
seyredecek filminiz kalmamıştır çok fazla bişey beklemeden izlersiniz o zaman süper bi film :))
30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Cok kotu gereksiz bir film. Gercekten berbat; bir ara bayginllik gecirdim.