mustafabkk
9 Mart 2007 tarihinde eklendi
gercekten nesıl bir film olduğunu anlamadım fakat şu gerçekki sonu belkediğim gibi olmadı yeterince iyi olmammaısın rağmen filimn oyuncuları gerçekten yaptıkları işin hakını vermiş.konu olarak birr dünya klasiğine bensede farkrlı yönleride çok var.bence izlememek bir eksiklik olmaz fakat izlemekte sorun olmaz
filme kötü diyemem ancak filmin bazı yerleri insanı sıkıyor,gereksiz şeyler var ve filmin sonu gelsin artık dediğim zamnlar oldu.genede izlenmesi gereken bi film diyebilirim...
Yazılan yorumlarda bir kişi bile olayın çocuklar üzerinden anlatılmasına vurgu yapamamış. Filmin adı değiştirildiği için hemen hemen herkes, ikili arasındaki aşk üzerine yorumlar yapıyor. Halbuki filmde herşey çocuklar üzerinden ve farklı mesajlarda bunun üzerinden verilebiliyor. Biterken süpriz yaptı ve sıradanlaştırmadı. Yönetmen, akılda kalmak istemiş ve başarmış. Eksik ve fazla sahneler vardı ama yinede buranın notu gibi 7.7 verilebilir.