mükemmel bir flm..derin psikolji içeren bir dram bir başyapıt Little Children.En ince, kırılgan noktalardan bir çok konuya parmak basan haksızlıklara, ahlak kavramına, asıl doğrunun olup olmadığına gizlice değinen byük bir film.Kate Winslet ın tartışmasız oyunculuğuyla bir kez daha karşı karşıya kalıyoruz.Daha niye bekletiyorlar bu kadını oscar için anlamıyorum.Onun yanında cok fazla hafif kalabileceğini düşündüğüm Patrick wilson ise beni hayli şaşırttı beklemediğim kadar başarılı bir oyuncluk sergilemiş filmde..Jackie Earle Haley i ise bu kadar gec tanıdığıma gercekten üzüldüm.En zor rolün üstesinden son derece profesyonel biçimde gelmiş.Todd Field ise kendi çizgisini hayli belirginleştiriyor ki bu film çizginin en belirgin kısmı.Kaçmaz..Tam arşivlik bir film Little Children.. Flaubert in ölümsüz eseri Madamme Bovary hakkında konusulan sahne, o sahnede yasatılanlar, gösterilenler unutulmazdı.. Orjinal ismini baz alarak izleyenlerin bu filmden daha fazla verim alacaklarına inanıyorum..
lezzetli, aksak tempolu, iyi film klişelerine uymadan, yormadan ama ümük cidarına yerleşerek yutkunmayı zorlaştıran güzel film. filmdeki her kahramanın çocuklarla ya da çocuk dünyası ile mutlak ilgisi var. garip bir akrabalık yaratıyor izleyiciye... müthiş bir gerçeklik var... hayat ve seçimler üzerinde iddialı olmadan çok önemli kavramları tartıştırıyor.
filmi dün vcd'de izledim. "sinemada izlemek zaman kaybı olurmuş" diyen arkadaşa katılıyorum. Biraz psikolojik, biraz karakter incelemesi gibi bir filmdi sanki. bu tarz filmleri beğenenler olabilir belki, kesinlikle izlemeyin diye bir şey söylemiyorum. ama benim içimi kararttı.
filmi az önce bi arkadaşla izledik. çok acayip geldi film bize. sanki öylesine çekilmiş bir film. sinemada bu filmi izlemek zaman kaybı olurdu. ama yinede ortada bi emek olduğu için ok kötü demiyorum;vasattı.
Tutku oyunları:amerikada yaşanan çelişkili sosyal yaşamların ve bir cinsel sapığı konu alan bir film.Aile kavramının değerini yitirdiği Amerika da,farklı arayışlar içine giren,farklı birkaç insanın hayatı anlatılıyor.Sanırım burada bize anlatılan Amerika da yaşanan aile içi uyuşmazlığın çıkardığı mutsuz sonuçlar.Karakterler Patrick Wilson ve Kate Winslet rollerini başarıyla yerine getirmişler diyebilirim.10 / 7.0
ben izleyeli cok oluyr gerci ama filme gerektigi kadar onem verilmemis bence.reklemi filan da cok az yapilmisti belki ondandir ama film hic fena deil,cevirmenlerimiz yuzunden gitmediyseniz cok yazik..:)DVDsini filan alip izleyiverin bari ne diim..
Konu olarak bence gerçek hayatımızla benzerlikleri olan bir film. Ama herkes onlar kadar cesaretli değil. Aldatma yönünden olaya bakmıyorum; hayatları bakımından aldıkları radikal kararlar olarak değerlendiriyorum filmi. Hangimiz erkek olarak hukuku bitirip de çalışmaz? Kate Winslet harika bir oyunculuk çıkarmış. Ronnie rolünü canlandıran aktörde muhteşemdi. Bence kesinlikle izlenmeli...
ne yazsam bilemiyorum bu filme..çünki ne beğenmek nede beğenmemek gibi bir durum yaratmadı kafamda...bakış açısına göre beğenilen yada beğenilmeyen film..bana göre sığ..
gerçekten çok iyi bir film.ama öyle çerezlik "izleyelim vakit geçsin" mantığında iseniz kesinlikle uzak durulmalı.çünkü filmin üzerinde çok düşünülmeli.sıradan insanların ani ve karşı konulamaz tutkularıyla değişen hayatları bir konu.toplum tarafından reddedilmiş bir kişinin içerisinde bulunduğu durum ayrı bir konu.ve bunun gibi daha bir çok hayata dai temel sorular.yaşamı anlatan bir film bir bakıma.seyredilmeli , oturup düşünülmeli.