fkocaaslan
19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Her zaman ki gibi kate winslet.Daha ne denebilir ki...kesinlikle izleyin işte izlemeniz için sebepler: 1-Kate winset hayranı iseniz kesinlikle izlemelisiniz 2-Dram seviyorsanız kaçırmayın derim iyi seyirler
Farklı hayatlara, farklı açılardan bakabilmek ve bunu konuyu dağıtmadan, sıkıcı olmadan başarabilmek zor iş. Yönetmeni bu nedenle kutlamak gerek. Bence birçok nedenden dolayı saygıyı hak eden bir çalışma çıkarmış ortaya. Kate Winsletin başarılı oyunculuğuna da değinmeden geçemeyeceğim.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Benim notum: 9/10
filmi az önce bi arkadaşla izledik. çok acayip geldi film bize. sanki öylesine çekilmiş bir film. sinemada bu filmi izlemek zaman kaybı olurdu. ama yinede ortada bi emek olduğu için ok kötü demiyorum;vasattı.
günümüzdeki filmlere nazaran iyi bir filmdi.ancak sonunda verilen mesajı beğenmedim.çünkü bütün film bizi beklenti içinde sokup,en başa döndüler. film'in beğendim en iyi yanı oyunculuklardı. ancak oscar alacaklarını sanmıyorum.
gayet iyi bir drama filmi.hatta senenin en iyi filmlerinden biri.özellikle sinemayla ilgili olan insanların filmi çok beğeneceklerini düşünüyorum.oyuncular çok iyi.ama en iyisi filmin yönetmeniydi.aslında çok farklı bir konusu olmasada filmi öyle güzel işlemişki gerçekten filmdeki tüm duyguları hissedebiliyosunuz.ayrıca havuz sahnesi inanılmaz etkileyiciydi.(ronnie nin havuza girdiği sahne).kate winslet ne zaman oscarı alacak çok merak ediyorum.kadın artık daha ne yapsın...
Malum Altın Küre Komitesi adaylarını kısa bir süre önce açıkladı. Babil in 7 dalda adaylığı var (Geçen yıl da Brokeback Mountain de 7 alda adaydı.Ne derece onun rekorunu egale eder merak konum) ve ipi göğüsleyerek önde gidiyor.. Little Childern da Babil gibi onde gidenlerden. Bakalım durum ne gösterecek. Filmi henüz görmediğim için de kesin konusmak istemiyorum acıkcası. Ama hiç değilse Kate Winslett biseyler alır gibi geliyor bana. Yabancı basın ın gorusleri de biraz bu sekilde.
abartılacak bir film değil ama sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film. kate winsletten harika bir oyunculuk daha.. bende filmin çok büyük bir hayranlık bırakmamasının nedeni sonunda vurucu etkiyi yapamamış olması. sondaki kate winsletin ve tacizcinin sahneleri hoşken, patrick wilsonın yaptıkları tam bir fiyasko. 7/10
American Beauty(Amerikan Güzeli)'nin yakaladığı başarı ve gördüğü ilgiden sonra Amerikan Banliyölerine bakan birçok dizi(En ünlüsü Desperate Housewives),birçok film yapılmaya başladı.Bunların çoğu eli yüzü düzgün yapımlar.
Fakat anlayamadığım nokta,bu tip yapımların temel olarak kendisine"aldatma"temasını alması.Amerika'yı hiç tanımayan ve bu yapımları izleyen bir insan,Amerikan toplumunun yoğun bir cinsel açlık çeken"zavallı"bir toplum olduğu sonucunu çıkaracaktır.Eğer Amerika'nın tek sorunu buysa ne mutlu onlara!Zira biz hala toplum olarak ekmek kavgasıyla meşgulüz.Daha Amerikalılar kadar yüksek seviyelere(!)çıkamadık....
Tatmin edici bir film olduğunu söyliyemicem ama oyunculuk konusunda Kate Winslet inde önüne geçen adeta rolünü yaşayan Jackie Earle Haley inanılmazdı...