andsay
1 değerlendirme
22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
tarihin derinliklerinden bir uygarlık onların yaşayışları rituelleri çevre kabilelere olan ustunlukleri ancak boyle guzel anlatılır.ayrıca astronomi konusundaki bilgileri beni çok şaşırttı.izlenmesi gerekir
Çok beğendim. Oyunculuk çok iyiydi. Mel Gibson bence performansının en iyisini sergilemiş. Harika çekimler,atmosfer çok etkileyici. Herkese tavsiye ederim. 8/10
mel gibson abimiz seyircinin can damarına kadar gidip hoşnut etme konusunda usta sayılır. filmde senaryo yok,oyunculuk eh işte,aksiyon tadı var,izlenilebilir bir film sanatsal hiçbirşey yok zaten sinema adına herhangi bir ilgi çekici bir durm da yok zaten müziğine hiç girmeyeceğim.
Ayrıca filmin Maya dilinde çekilmiş olması çok orjinal bir fikir filmdeki kabile insanları ingilizce konuşuyor olsaydı asla bu kadar orjinal bir film olamazdı..
belkide uzun zamandır izlemek istediğim bir film olduğu için beklediğim derinliği bulamadım filmde..Hikaye piramit sahnesine gelene kadar sıkıcı ama oradan sonra tempo kazanıyor.Filmin en beğendiğim yanı bazı hollywood saçmalıklarında olduğu gibi-bkz:M.Ö 10000-yerlilerin ingilizce konuşmaması.Her ne kadar anlattığı kültür ve dönem itibari ile eşi az bulunacak bir film olsada çok beğendiğim bir film olmadı.
Mel Gibsondan mükemmel bir baş yapıt.Gibson harika bir yönetmen olduğunu bu filmde de göstermiş.Film o zamanların atmosferini gayet güzel yansıtmış.Ayrıca aksiyon öğeleri de gerçekten mükemmel.film boyunca kesinlikle sıkılmıyorsunuz çünkü film çok hareketli.Filmdeki kovalamaca sahneleri ve maya imparatorluğun o acayip gelenekleri gerçekten güzel yansıtılmış.Şiddetle tavsiye ederim 10 üzerinden 10.
hayatımda ızledıım veya hayatımda cok ıyı yer tutan fılmlerden degıl ama ızlenebılır cok keyıflı bır fılm cok ıyı bır konu ve ıyı bır yonetmenlık ornegı var 10/8
gercekten izlerken kendımden gectığim nadır filmlerden bir tanesi film sürükleyici ove etkili yonetmen de mel gibson olunca bence kacırmamanız gereken flmlerden bir tanesi arşivlik olduguna ınanıyorum
özellikle ikinci yarısı çok güzel.o dönem başarıyla yansıtılmış.adı sanı duyulmamış bu kadar oyuncuyla bu denli başarılı bir film yapmak sanırım yönetmenin ne kadar başarılı olduğunun bir kanıtı.8/10
ben filmi cok begenmedim ama sunu söylemek istiyorum mel gibson işini harika yapıyor.filme özendigi ve her karesinde ne kadar calıstıgı o kadar belli ki saygı duymamak imkansız.