kieslowski-2
21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu tür filmler çok nadir olarak çekilir.Çünkü böyle bir projeye el atmak çok büyük cesaret,inanç,sabır gerektirir.Bu yüzden de fazlaca örneklerine rastlayamayız bu tür filmlerin.Apokalipto uzun yıllar unutulucak bir film değil.Zekice kurgulanmış,özenle çekilmiş aksiyon sahneleri ve filmde kurabileceğiniz ufak bağlantılar var.Anlatılmak istenen de filmin başlangıçtaki ilk cümlesine bağlantılı olarak filmin sonuna saklanmış.Büyük bir uygarlık,kendi içerisinden parçalanmadıkça,fethedilemez..
inanılması zor bir film:)sahneler müthiş nasıl çekilmiş bu film çok merak ediyom filmi daha yeni izleidm sıcak sıcak yazayım dedim hemen araştırmaya koyuldum sahneler nasıl çekilmiş die..
film ilk dakikasından itibaren insanı germeye başlıyo. gerilim adına muhteşem bir yapıt. filmin sonunda insanın kafasına bi kaç soru işareti tgakılıo ama kusursuza yakın bir film. sinemayla ilgilenenler kesinlikle kaçırmasın
Gerçekten de son günlerde izlediğim en güzel filmdi diyebilirim sınıfda arkadaşlarla beraber izledik ve ben tavsiye ettim aldığım duyumlar saesinde iyi etmişim dedim film bittiğinde mel gibson un eline sağlık ama keşke oda oynasaydı 10/9.5
Mel Gibsonı yönetmen koltuğunda oyunculuğundan daha başarılı buluyorum.The Patriot,Passion Of Christ,Brave Heart ve Apocalypto.Hepsi de başyapıt denilebilecek filmler.Apocalypto yerli insanların son derece başarılı şekilde resmedildiği bir film.Özellikle acımasız karaktere bürünen oyuncular çok iyi seçilmiş.Bundan daha iyisini düşünemiyorum.Aksiyon sahnelerinin kalitesi üst seviyede.Kurgu ve çekimler muhteşem.İzleyin ve görün;dediklerime hak vereceksiniz.
film güzel ama çok kötü oldum film esnasında ya bütün kaslarım kasıldı...o koştu bn oturduğum yerde yoruldm onun kanları süzülürken benim ruhum çekildi...içimde hissettim..yinede 10/10 tabiki
bir başyapıt.. oyunculuklar... cok etkılendım... izlenmeyen her gunu kayıp ılan ettım.. buna es deger bır puan yok sanırım.. uzun zamandır bu kadar etkileyici bir sinema şöleni olamaz..ve tarıhin acımasızlığını bir kez daha anladım..