Ümit B
22 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Maya uygarliginin karanlik yüzünü yansitan bu film, Maya dönemi meraklilari için oldugu kadar her türden izleyicinin begenisini kazanacak türden. Etkileyici sahneler, gerilim, macera, dram, kisacasi bir çok türü de barindiriyor.
Usta işi bir yapım olduğu her sahnesinden belli.Görsellik,aksiyon ve heyecanın tavan yatığı süper bir yapım.Mel Gibsonun Cesuryürek sonrası en iyi filmi.10/10
bazı saçma sahneler dışında 10 numara bir film olmuş. Öyleki 2dk boyunca panter baş kahramanımıza yetişemiyo :D Yer yer '10.000 B.C.' ve 'Avatar' gözümün önüne geldi :) Bu film onlardan daha önce çekildi gerçi ama izleme sırası olarak Apocalypto yu daha sonra izlediğim için bu çağrışımlar geldi gözümün önüne :) İzlerken keyif alıyorsunuz tavsiye ederim. 10/8.1
mükemmeldi ya şiddetle tavsiye ediyorum.çok zor bi film olmasına rağmen gerek kurgusuyla gerek oyuncusuyla yani her şeyiyle film hakkını veriyo ee bizede izlemek düşüyo herkes izlemeli :)10/9,2