Sanırım bugüne kadar izlediğim en güzel animasyon "Buz devri" olsa gerek.Fakat canavar ev de yabana atılacak bir yapım değil doğrusu.akıcı bir senaryoya sahip olan yapım,komedi korku ve gerilimi aynı anda izleyiciye yansıtıyor.Özellikler karakterlerin filimde yaşadıkları olayları mimik ve hareketlerine iyi yansıtılmış olması yapımı daha bir güzelleştirmiş.Her yaşta insanın izleyebileceği bir yapım 10/7.8
acikcasi cizgi filmde olsa cok korkcagimi düsündüm bayagida hazirladim ama siradan eglencesi bile az bir film seyrettim,kücükler bile az korkardi herhalde.
bazı filmler vardır izleyiciyi o kadar etkilerki film kahramanları yerine kendinizi koyarsınız.canavar ev bir animasyon da olsa bende bu hissi uyandırdı.çok hoş,zevklive komik bir filmdi.filmdeki tombişe de ayrı bir parantez açmak lazım.çok güzel performans sergilemiş demiyecem,onu çok güzel tasarlamışlar diyecem
kötü demiyim ama ortanın altındaydı film, hiç tat alınıcak gibi diildi, sıkılarak izliosunuz. acıkcası hiç arastırma yapmadan gittim, belki bu yüzden beklentilerim wardı, hele ki yapımcıların adını duyunca, ondan mı hayal kırıklığına ugradım bilmiorum ama izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. cok basit düşünceler üzerine kurulmuş bence, alt sınır 7yaş ama bence üst sınır da 17 olarak belirlenmeli, sınırlarınızı zorluycak hatta sınırlararınıza yaklasıcak bile bir düşünce bir tarz yok. ne diim bu benim fikrim, yinede bi izleyin
bence çok güzeldi.aynı zamanda sıkıcı da değildi.gerçi çok büyük beklentilerlede gidilmemeli.o zaman güzelliği anlaşılıyo.ben bu filmi çok sevdim.bu filmi yapanlarıda alkışlıyorum.