Canavar Ev
3,9

merve357
merve357

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet hoş bir animasyon ama çok küçük çocuklarla izlemeyin korkabilirler:)
catwoman-2
catwoman-2

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi çok beğendim çok güzeldi.bence çocuklar izlemesin.korkabilirler.
angelusra-b
angelusra-b

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle cok heycan verici bir animasyon cokda güzel..
koala70
koala70

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Sanırım bugüne kadar izlediğim en güzel animasyon "Buz devri" olsa gerek.Fakat canavar ev de yabana atılacak bir yapım değil doğrusu.akıcı bir senaryoya sahip olan yapım,komedi korku ve gerilimi aynı anda izleyiciye yansıtıyor.Özellikler karakterlerin filimde yaşadıkları olayları mimik ve hareketlerine iyi yansıtılmış olması yapımı daha bir güzelleştirmiş.Her yaşta insanın izleyebileceği bir yapım 10/7.8
berk-ay1987
berk-ay1987

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hoş bi animasyon filmi olmuş.fakat genel olarak ele aldığımızda biraz sıkabilio.yinede güsel olmuş
cagdasbayat
cagdasbayat

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
büyüklerinde severek izliyecekleri bir film.Filmden çok hoşlandım konusu çok farklı bir kere güzel bir film olmuş.İzleyin derim...
tolga944
tolga944

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
acikcasi cizgi filmde olsa cok korkcagimi düsündüm bayagida hazirladim ama siradan eglencesi bile az bir film seyrettim,kücükler bile az korkardi herhalde.
09tekke
09tekke

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır izleyiciyi o kadar etkilerki film kahramanları yerine kendinizi koyarsınız.canavar ev bir animasyon da olsa bende bu hissi uyandırdı.çok hoş,zevklive komik bir filmdi.filmdeki tombişe de ayrı bir parantez açmak lazım.çok güzel performans sergilemiş demiyecem,onu çok güzel tasarlamışlar diyecem
toblerone91
toblerone91

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bayıldım gerçekten bazı yerleri gerçek gibi.insanı kendine sewdiriyor.izlenmesi gereken br flim.
lilith-11
lilith-11

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
animasyon müthiiş... hatta bi yerden sonra filmin animasyon olduğunu unutup kaptırıyorsunuz :)
Özge O.
Özge O.

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir animasyon değil. bazı noktalar çok havada kalıyor. ama vakit geçirmek için izlenir.
yelizhayko
yelizhayko

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
fragmanını izlediğimde ne biçim film demiştim ama sinamada izleyince bir başkaymış ki konusu gerçekten güzel ,sonlarına doğru daha da zevkli oluyor
beckham997
beckham997

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence baya hoş bir filmdi özellikle animasyon teknolojisinin nasıl geliştiğinin en güzel örneklerinden biriydi ama shrek kadar iyi olamaz tabii...
figen-pak
figen-pak

6 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
kötü demiyim ama ortanın altındaydı film, hiç tat alınıcak gibi diildi, sıkılarak izliosunuz. acıkcası hiç arastırma yapmadan gittim, belki bu yüzden beklentilerim wardı, hele ki yapımcıların adını duyunca, ondan mı hayal kırıklığına ugradım bilmiorum ama izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. cok basit düşünceler üzerine kurulmuş bence, alt sınır 7yaş ama bence üst sınır da 17 olarak belirlenmeli, sınırlarınızı zorluycak hatta sınırlararınıza yaklasıcak bile bir düşünce bir tarz yok. ne diim bu benim fikrim, yinede bi izleyin
muzafferkabaci
muzafferkabaci

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi.aynı zamanda sıkıcı da değildi.gerçi çok büyük beklentilerlede gidilmemeli.o zaman güzelliği anlaşılıyo.ben bu filmi çok sevdim.bu filmi yapanlarıda alkışlıyorum.