3,9
Canavar Ev hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hiç sıkılmadan izledim valla,güzel yapmışlar..
7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
animasyon sevenlerin hoşuna gidebilir.komedi olarak fazla bir şey yoktu.macera denebilir.çok fazla beklentiye girmeden izlenebilecek eğlenceli bir film.
3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır izleyiciyi o kadar etkilerki film kahramanları yerine kendinizi koyarsınız.canavar ev bir animasyon da olsa bende bu hissi uyandırdı.çok hoş,zevklive komik bir filmdi.filmdeki tombişe de ayrı bir parantez açmak lazım.çok güzel performans sergilemiş demiyecem,onu çok güzel tasarlamışlar diyecem
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
chowder cok tatlıydı yaa bayıldımm:)yanlız cok kucuk cocuklar ıcın bıraz korkutucu olabılır fılm :(buyukler ıcın kacırmayın derım
15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Hollywood'un Oscar almaya alışık,dahi yönetmeni Steven Spielberg ile bir başka başarılı yönetmen Robert Zemeciks'in yapımcı koltuğuna oturdukları bir animasyon.Merakla beklediğim bir film Canavar Ev.Spielberg'ün Poltergeist adlı korku klasiğinden sonra bu kez bir animeyle ürkütücü,perili ev motifini kullandığı bir çocuk filmi olacak.Özellikle canlanan ağaç bu film de yer ediniyor.Gil Kenan'in yönetmen koltuğuna oturduğu bu film son yıllarda çıtası yükselen animasyon filmleri arasında layıkını bulur umarım.Merakla bekliyorum.
10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
ben beğendim..ne bekleniyor ki,özellikle yüz yapılarıını cok begendım karakterlerin,farklı bir konuda denen başarılı olduguna ınandıgım bır anımasyon ama bır etkı,gene ızleme ıstegı bırakmıyor onuda eklemeliyim
11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet hoş bir animasyon ama çok küçük çocuklarla izlemeyin korkabilirler:)
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Evet basarili bir filmdi icine girdiginizde de takilip kaliyorsunuz ama bazi yerlerde eksiklik oldugunu soylemeliyim super diyemem 10/7Ama 8 veriyorum = )
sinema
1 ziyaretçi
13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok iyi bir animasyon olmuş. Heyecan verici, sürükleyici, ürpertici ve bir o kadar da komik..
5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi.aynı zamanda sıkıcı da değildi.gerçi çok büyük beklentilerlede gidilmemeli.o zaman güzelliği anlaşılıyo.ben bu filmi çok sevdim.bu filmi yapanlarıda alkışlıyorum.
12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten değişik bir animasyon olmuş. Hem korku hem macera türünün kapsamına giren bir yapım... Başarılı buldum ben böyle deneysel çalışmaların devamını diliyorum...
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
Güzel bi animasyon ama hiç bi şekilde çocuklara göre olmadığını düşünüyorum benim filmi izlediğim salondan 2 aile daha ilk yarıda çıktı 10/8
21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
animasyon müthiiş... hatta bi yerden sonra filmin animasyon olduğunu unutup kaptırıyorsunuz :)
21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
animasyonu macerayı ve komediyi bir arada bulunduran güzel bir filmdi. eğer 3D seyretmeyi seviyorsanız ve bu filmi seyretmediyseniz tavsiye ederm
24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel animasyon filmlerinden birisi. Filmde yapılan Espriler çok hoşuma gitti. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum...