socialist94
22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
süper bir animasyon. çok iyi bir macera.konusuda çok iyi.bence izlemeye değer bir animasyon.ben bu senenin en iyisi diğebilirim.korku derseniz bana o kadar korkunç gelmedi. ayrıc filmde komedi çok az bulabilirsiniz
bence gayet güzel bir film. animasyon severler büyük ihtimalle bayılacaklar çünkü ben çok beğendim. kamera açıları sanki gerçek bir film izliyomuşsunuz gibi ayarlanmış. hoşça vakit geçirmek için ideal
Gerçekten değişik bir animasyon olmuş. Hem korku hem macera türünün kapsamına giren bir yapım... Başarılı buldum ben böyle deneysel çalışmaların devamını diliyorum...
animasyon sevenlerin hoşuna gidebilir.komedi olarak fazla bir şey yoktu.macera denebilir.çok fazla beklentiye girmeden izlenebilecek eğlenceli bir film.
kötü demiyim ama ortanın altındaydı film, hiç tat alınıcak gibi diildi, sıkılarak izliosunuz. acıkcası hiç arastırma yapmadan gittim, belki bu yüzden beklentilerim wardı, hele ki yapımcıların adını duyunca, ondan mı hayal kırıklığına ugradım bilmiorum ama izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. cok basit düşünceler üzerine kurulmuş bence, alt sınır 7yaş ama bence üst sınır da 17 olarak belirlenmeli, sınırlarınızı zorluycak hatta sınırlararınıza yaklasıcak bile bir düşünce bir tarz yok. ne diim bu benim fikrim, yinede bi izleyin
bence çok güzeldi.aynı zamanda sıkıcı da değildi.gerçi çok büyük beklentilerlede gidilmemeli.o zaman güzelliği anlaşılıyo.ben bu filmi çok sevdim.bu filmi yapanlarıda alkışlıyorum.
şimdi izledim animasyon sevenler için iyi ancak yüksek beklentili olanlar içinse vasat altı olmuş şu aralar tüm dünyayı kasıp kavuran animasyon çılgınlığı hat safhada bu da bu işin ticaretini yapan kişilere yarıyor ben yine görsel zenginliği ve derinliği yüksek japon animelerini tercih ederim çünkü hollywodun işin cılkını çıkardığını düşünüyorum.