Omen
3,3

dolunay1903
dolunay1903

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence son derece başarılı olmuş..kesinlikle devamı gelecek gibi görünüyor..Son sahne bize onu gösterdi.fazla kan revan olmadan insanı geren bir film olmuş..bence buda filmin başarısını arttırıyor.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Daha çok şey beklenilen senaryo bence bekledigimiz kadar şey veremedi bize, daha etkileyici olaylar çıkarabilinirdi bu senaryoda. Ama yinede izlenip film hakkında söz sahibi olmaya değer..
bewhy-2
bewhy-2

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Ben filmin ilk versiyonunu izlemediğim için karşılaştırma yapamayacağım ancak filmin mükemmel olmasa da güzel olduğu kanısındayım..İncilde ki kıyamet alametlerinin günümüz olaylarına benzetilmesi olayın gerçekçiliğini arttırmış. Ayrıca ölümlerin gerçekleşme biçimi çok etkileyici bir biçimde doğal ölümlermiş gibi gösteriliyor..Oyuncuların pek bir üstün özelliği olmasa da Damien'ın donuk bakışları ürpertici.. Ayrıca filmin sonu çok zekice..7.5/10
e-dione
e-dione

9 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bence iyi bir korku filmiydi.ama yeterince insanın kafasını dolduramıyordu.
sweet-casnu
sweet-casnu

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
korku filmi olarak değerlendirilmemeli bence bu film , bu sınıflandırmayada tabi tutulmamalı , çünkü gerçkten korkmuyosun ama filmin kurgusu , olayların gelişme sekilleri gerçektenn çok etkileyiciydi. ben beğendim. ama ordaki çocuk çok tatlı , daha ürkütücü birini bulsalardı keşke :)
Sikimic
Sikimic

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Senaryo gerçkten çok güzel uygulanmış insanı korkutan sahneler film de oldukça fazla
miramus
miramus

16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
İlk yarı vasat ikinci yarı serpilmiş klişe korku sahneleri..Bazı bölümlerde filmin temposu iyiydi ikinci yarıda güçlenen kurgu da fena değildi ama tam istediğimi alamadım...
dogan-206
dogan-206

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bende fılmı 6.6.06 tarıhınde ızledımm..bu fılmden beklentım buyuktu ama ne yazık kı beklentılerıme karsılık veremedi bu fılm...daha gusel bır fılm ortaya cıkabılırdı cunku ellerınde cok gusel malzemeler wardı..ama yınede ızlenecek bır fılm..araya bı kac tane sızı havaya zıplatacak sahne koymuslar hıc olmazsa..
burcuhazal
burcuhazal

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
mrb arkadaşlar öncelikle film çok ürpertici değil ama can alıcı sahneleri çok fazla ama açıkcası izlediğim filmleri arsında güzel kategorisinin kıyısından geçiyor yanlızca iyi. aslında film hoş ama açıkcası sonundan hiç bir şey anlamadım iyiy geceler__
no-one-2
no-one-2

22 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmin gösterim tarihi 06.06.06 olarak özellikle seçilmiş.tarihin seçilme sebebi ise bir teoriye göre şeytanın oğlunun doğduğu gün olacakmış.ve tabiki kurtarıcının da.filmin omen 2,3 ve 4’den iyi olması temennimiz.
safiyegumus83
safiyegumus83

6 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Daha önceki omen in 3 filmini daha islemiştim son filimle tıpa tıp aynı seneryo kullamasına karsın olum sahneleri ve ani cıkıslarla oldukca gerilimi yuksek gusel bir filim olmus adama orda ne olacagını bilsenis bile yinede urpertmeyi korkutmayı basarmışlar.. kült bir filim olmasına karşın bence oldukca başarılı yenilenmiş...
adamper
adamper

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
bence film gayet iyiydi.filmden sonrada aklınızdan çıkmıyor olaylar baya iyi çekmişler .tamamen korku filmi kıvamında değil zaten ancak insanı geriyo.bence bu filmi kaçırmayın...
gundogdukaan
gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. İzlemelisiniz. Tavsiye ederim.
atitheripper
atitheripper

28 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Burdaki arkadaşların yorumlarını falan okuyunca filmden beklentim sıfıra inmişti neredeyse. Ama film asla bazılarının yazdığı kadar kötü bir film değil arkadaşlar. Hele hele 1 gibi bir notu asla haketmiyor. Bizim seyircimiz sinemaya gittiyse ve gittiği film korku filmi ise illa acaip korkmaları gerekiyor aksi takdirde film ''kötü film'' damgası yiyor. Ama asla filmin asıl bakılması gereken taraflarına bakılmıyor. Bu film içinde bu geçerli. Evet film cidden korkunç değil. Gerilim desek daha doğru olur ama fazla gerdiği de söylenemez. Bunun dışında çekim kalitesi, oyunculuklar, mekanlar ve senaryo ile film vasatın üstünde bir film olduğunu belli ediyor. Bu kadar hakkını yemeyelim. Bence filmin notu 7i hakediyor.
peace601
peace601

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence filmin afişinde de denilmiş

gerçekten KoRKunun YEni YÜZü

yani klasik korku sahneleri yok çünkü insanı görsel olarak değil de ruhsal olarak etkileyebilecek bir film