Omen

film saçmalıklar sinsilesi.....
mertsensari
mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
öncekini seyretmedim ama bu filmi sinemada kız arkadaşımla seyrettim ve gerildim. resmen çocuktan nefret ettim,zaten bu filmi yapanlarda böyle istemiş ve başarmışlar.Sonuç olarak seyredilip unutulacak bir film.Güzel bir ev sisteminiz varsa ve gergin saatler istiyorsanız seyredin o konuda geçerli bir film
orkunkom-18
orkunkom-18

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
gayet gereksiz bi film. filmi izlerken izlediğiniz elektriğe yazık hatta cd okuyucunucun gözüne yazık boşuna ömründe nbi iki saniye daha kısalıyo
strnghold
strnghold

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
06/06/06 tarihini vurgulamak için çıkarılmış boş bir film filmi izlerken çok sıkıldım çok kötü bir film
ismail7172
ismail7172

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz ve saçma.Basit oyunculuklarla çekilen sinema değeri çok az olan absürk bi film sadece ordaki çocuk çok sevimliydi onun hatırına sonuna kadar izeldim10/3
ozhansenal
ozhansenal

10 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Belki bu sefer güzeldir diyerek aldım ama yine hüsran...Bütün filmleri aynı çizgide yürütüyolar. Sakın izlemeyin derim keşke bunu izleyene kadar The Exorcisim of Emily Rose filmini 7nci kez izleseydim. Kesinlikle korkunç ve gerilim değil. İnanılmaz saçma ve can sıkıcı bir film...
anildeniro
anildeniro

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Sakın Omen'in eski filmlerinin ününe ve başarısına bakıp bu filmde onlar gibidir demeyin. İlk başta film bir korku filmi değil, sıradan bir hollywood filmi. Yapımcılar, kült haline gelmiş filmi birkaç efekt koyarak piyasa filmi yapmış. Büyük hayal kırıklığı yaşadım.
zekiyarar1987
zekiyarar1987

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
ya filmi ilk çıktığında izleyenlerdenim ama benim beklentimi tatmin ermedi bu film..filmde zaten herkes şeytan ne zaman gözükecek ne zaman çocuk dünyanın sonunu getircek diye düşüncelere kapıldılar...ama filmin ilk bir saati o kadar kasıntıydıki uyumamak için kendimi zor tuttum..tabii beyenenler mutlaka olacaktır ama beni tatmin etmedi bu film..bence bu film yerine exorsizmi tercih ederim..