Daha fazlasını beklediğim bir filmdi. Eski seriden sonra bu yeni versiyon daha çarpıcı olmalıydı. Yine de türün meraklıları için seyretmeye değer diyorum.
izledigim en etkileyici korku filmlerinden biriydi.bazi sahnelerde korkudan resmen kalakaldim.mesela gazetecinin basinin govdesinden ayrildigi sahnede o kadar kendimden gecmisimki saolsun arkadasimin sarsmalariyla kendime geldim!o derece yani kesin izleyin,tabi kalp hastaliginiz falan yoksa...
bence sıkı bir gerilim filmi. sinema severler üzerinde istediği etkiyi bırakamasa bile(06.06.2006). gerilim için gerilim yapmamışlar. konusu zengin. biraz davinci code a benzemiş ama sofistik olduğu için konular biraz örtüşüyor. ayrıca film sadece film değil. incilden alıntılarda yapılmış. izlenmesi gereken bir film.
Omen da bi klasiktir zaten seri olmuş bi film!insanı derinden etkileyen sahneleri war we çok da tırstırıcı sahneleri yer almak da!şiddetle tawsiye ederim...
Korku filimi dediyin sadece filim süreci korkutan filim deyildir Gercek Korku filimi filmden sonrada hala korkmandır bence bu filim bunu kanıtlıyor, Gercekten ürpertici bir filim. Canavar yok,Kan Yok ama insanın içini saracak korku var.
bence tamamiyla gerilim yuklu bi film.cocuk oyuncuda rolunu gerektigi yapmis ve urketici bakislarini koymus.kurgu ve senaryo benzer filmlerinin yaninda bu filmi one cikartiyor.dehset korku ve gerilim yukl sahneleri var.izlenilmesini tavsiye ederim.ve kadar kotu yorumlarin ustune ben bu filme 10 verdim.sizlere katilmadigim icin..
Sakın Omen'in eski filmlerinin ününe ve başarısına bakıp bu filmde onlar gibidir demeyin. İlk başta film bir korku filmi değil, sıradan bir hollywood filmi. Yapımcılar, kült haline gelmiş filmi birkaç efekt koyarak piyasa filmi yapmış. Büyük hayal kırıklığı yaşadım.
korku desem değil, gerilim desem değil, macera desem değil, dram desem değil komedi desem hiç değil...valla ben bu filmin ne türden olduğunu anlamadım...
korku filimlerinde çocuk üzerine kurulması artık tiksinti verici bi hal aldı sıkıyo insanı yeter artık başka bi karakter yokmu be :( yazık parama ve gözlerime