Ninja Kaplumbağalar hakkında görüşlerin ?
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Beklentilerimin çok üstündeydi. Çok eğlendim doğrusu. İnşallah devamı gelir ve aynı hatta daha iyi kalitede olur...
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence güzeldi artı başarılı bir film olmuş..Keşke yine çocuk olsamm..
26 Mart 2007 tarihinde eklendi
gereksiz bir konusu olan saçma sapan karakterlerle yenilenen bir yapım tamamiyle hayal kırıklığı şıredırın ölü olması yanlış şıredır filmi film yapan bi karakter sanırım devam filmi olur ninjaların ve o zaman inş şıredır geri döner 10/3
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ilk duyduğumda içimi bi heycan sardı. oldum olası animasyonları severim. ve de bu animasyon tmnt için hazırlanınca insan daha bi heyecanlanıyor. küçüklüğümün güzide kahramanları ninja kaplumbağalar. hiç unutmam biz 4 arkadaştık ve kendimize ninja kaplumbağalar deiyorduk. o yüzden benim için anlamı biraz daha derin. ben donatello olurdum o sebeple favorim de her zaman donatello. :)
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu kadar gercekci bi animasyon bence daha once cekilmemisti.. bunun disinda konusu, akisi beni tatmin etti.. sadece april nasil bu kadar guzellesmis anlamadim..
14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
keske animasyon yerine dger 3 film gibi cekselermis bekledgim gibi cikmadi michelengelo nun pizza manyakligi hic yok gibiydi eksik yonu cok war biraz hayalkirikligi yaratsada onlar efsane TmNT
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi daha izlemedim ama eski filmlerdeki başarıların bu filmde de olacağından eminim:)
başarılı bir yapım
sinema
1 ziyaretçi
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünmüorum ama yinede fena deil bana küçükken izlediğim çizgi filmlri anımsattı belkide bu yusden begendim
22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
valla teknolojinin nimetlerin den süper yararlanıyolar animasyonların bu kadar hızlı olması beni ck şaşırttı acıkcası ben ce süper bşey olcak sinemada görücem acaba sinemaya pizza getirmek serbestmi? :)))))
7 Mart 2007 tarihinde eklendi
splinter benim çocukluk kahramanlarım kara elmas filminde gordum ve heyecanlandım ama splinter epril yok gibi o eski heyecanı inşallah yakalar ve çocukluğumuza gideriz..