gereksiz bir konusu olan saçma sapan karakterlerle yenilenen bir yapım tamamiyle hayal kırıklığı şıredırın ölü olması yanlış şıredır filmi film yapan bi karakter sanırım devam filmi olur ninjaların ve o zaman inş şıredır geri döner 10/3
güzel bir film olmuş bence.çocukluktan ninjalarla büyümüş eski versiyonlarını seyretmiş biri olarak yıllara sonra gelen bu yeni versiyonunu da artık çocukluktan ve kaplumbağa hayranlığından çoktan çıkmış biri olarak beğendim.güzel yanlarından ilki shredder üzerine daha fazla oynanmaması gibi bir karar vermiş olmaları.bir başka güzel yan filmi animasyon olarak çekmeleri.yalnız animasyonlar bir bilgisayar oyunu görünümünden daha uzak olmalıydılar kanaatimce.sonuçta kahramanlarımızın yeni bir düşmanı var ama bu düşmanı tanıdığımız ilk bölüm biraz fazla uzun ve sıkıcı geldi bana keza ikinci bölümde bi o kadar kısa.leonardo-raphael çekişmesi de zemine iyi oturtulmuş ama bu yapılırken michalengelo ve donatello çok silik kalmışlar.aynı çekişmeyi düşmanıyla kardeşlerinin arasına da koymuş senarist , ki bu da iyi olmuş.belki pek yaratıcı bir film değildi ama yine de iyiydi.özellikle kaplumbağalara benim gibi çok eskiden gönülden bağlı olanlar seveceklerdir.
(yalnız şu canavarlar yeryüzüne çıktıklarından beri 3000 senedir ne yapıyorlarmış allah aşkına.ben mi bir şey kaçırdım)
bu kadar gercekci bi animasyon bence daha once cekilmemisti.. bunun disinda konusu, akisi beni tatmin etti.. sadece april nasil bu kadar guzellesmis anlamadim..
filmi izlemedim ama fragmandan anlaşılan teenage’likten biraz çıkmış bunlar yaşlarını almış gibiler. animasyon halleri eski alıştığımız ninja kaplumbağalara benzemiyor ve bence çok kötü olmuş.
kardeşimi götürmek bahanesiyle gittim bu filme(tabii animasyonlara bayılmamın bu konuyla hiç bi alakası yok:))).ama gayet güzel olmuş.hareketli bi çizgi film.devamı gelcekmiş gibi bitti.bekliyoruz....
walla kıpır kıpır bir fılm olmus anımasyon olmasi harika cunku diger adamlar insan olup turtles ların anımasyon olması bayardi bole anımasyonların spider man da olması harıka olur ultimate spider man gıbı anımasyon bir film super olur hayirlisi
bugün kuzenle beraber filmin galasına gittik bence çok fastastik ve hoş bi film olmuş film hiç sıkmıo ve sürekli insanı alıp götürüo çocukluğumuzdan beri hayran olduğumuz bu animasyon bence izlenmeye değer herkese öneririm...
Ninja 2007 her yaştan sinema seyircisinin izleyebileceği bir animasyon olmuş. Ninja kaplumbağalar, Splinter ve April gibi özlediğimiz karakterler birarada...Çizgi filmleriyle büyüdüğümüz Ninja kaplumbağalar ilk animasyon filmlerinde yine çok hareketli, eğlenceli.....