Ninja Kaplumbağalar hakkında görüşlerin ?
17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel çok beğendim.Animasyon tarzında olması ayrı bir hoş olmuş.konusu da çok güzel bencebiraz kısa sanki.8 veriyorum:)
13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bunun çizgi filminde yeni versiyonunu Kanal D veriyordu şimdilerde D çocuk'da hala yayında, oradaki çizimler ilkine oranla çok daha mükemmeldi, bu filmin animasyon olması da iyi düşünülmüş diğer filmlerinde çok yapmacık duruyorlardı
1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence cok iyiydi...kardeşimle gittim ama yeni jenerasyonun pek bu tür cizgi filmlerden haberdar oldugunu düşünmüom.bi cakmaktaş bi kamlumbagalar bu devirdeki hicbi cizgi filme değişilmiyecek cizgi filmler( o dönemin daha adını sayamadıgım güzel cizgi filmleride yok değil) film konusunda ise final biraz daha uzun olabilirdi ama iyiydi..begendim.
3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar diğer mesajım sığmamış...Burada devam edelim: **iyi...Mutlaka gidin görün,unutulmaz bir animasyon seyretmek için..
9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Güzel bi animasyon olmuş.Filiminden daha güzel.Konusu ilginç olmuş.Animasyonu sabırsızlıkla bekliyorum.
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence bu filim gerçekten çok güzel ve gerçekten çok kaliteli bir filim ama bana bu filimi yapmak biraz gereksşzmiş gibi geldi çünkü o kadar seneni ardından tekrar böle bir filim ama yinede kalitesine bir şey diyemem özellikle bu filim animasyon olmasına rağmen çok gerçekçi bence animasyon olarak yapılmış en güzel filimlerden biri herkese tavsiye ediyorum
2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
En sevdiğim çizgi kahramanlar ninja kaplumbağalardı,fakat filmleri beni hayal kırıklığına uğrattı.Animasyon olarak daha iyi olacağına inanıyorum.
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ninja kaplumbağalarını küçüklümden beri izlerim gerçekten güzel bir dönüş yapmışlar iyi bir film olmuş
25 Mart 2009 tarihinde eklendi
(10 / 5.9)

Çok daha iyi bir senaryo ve kurgu ile daha güzel birşeyler yapabilirlerdi. Verilen emeğe yazık. Yönetmen tam bir kopyala-yapıştır (copy-paste) uzmanıymış tebrik ederim. Bu filmi izlerken 7-8 tane farklı senaryo ve hikayeden esinlenildiğini anlayacaksınız.

Artılar: Grafikler ve efsane kahramanlarımız. Filmin Türkçe seslendirmeleri çok ama çok başarılıydı.
Eksiler: Senaryo ve kurgu eksik. (Benim için bir filmde olmazsa olmaz iki kıstas)Film çok kısa süre olarak.
29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
benim çocukluk kahramanlarım 90 ların tadı bir başka oluyordu ama bu filmide fena değil
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
kardeşimi götürmek bahanesiyle gittim bu filme(tabii animasyonlara bayılmamın bu konuyla hiç bi alakası yok:))).ama gayet güzel olmuş.hareketli bi çizgi film.devamı gelcekmiş gibi bitti.bekliyoruz....
17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çocukluğumuzun kahramanları, şimdilerde hala gözümüzde tüten arsız tosbağalar.. Sevinerek gittim filme ve büyük keyif aldım. Tanıyanlar zaten çok izlemişlerdir, tanışmak isteyenler içinse iyi bir fırsat. 10/7
13 Mart 2007 tarihinde eklendi
walla fragmanda çok hareket wardı pek bişey anlayamadım ben zaten filme degil oyununa konuşmak istiyorum bulanlar hemmen alsın harika zevkli bir oyun walla başından kalkamadım hareketler çok serbest bırakılmış adamları dövmekse acayip eylenceli....filmde güzeldir heralde :)
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Beklentilerimin çok üstündeydi. Çok eğlendim doğrusu. İnşallah devamı gelir ve aynı hatta daha iyi kalitede olur...
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben çizgi halini daha fazla seviyorum,filmde karakterleri abartmışlar,rafael fazla kızgın biri olarak gösterilmiş ki cizgi filminde ve önceki filmlerde böyle tasvir edilmemişti ayrıca michelangelo nun sevimliliğini yanlış yorumlamışlar hiç hoş olmamış,bunlardan başka filmin senaryosu çok zayıf sadece çekilmek için yazılmış gibi,ayrıca filmin sonunda verilen devam filmi sinyali bence çok gereksiz çünkü devam filmini bundan daha kötü yapamazlar sanırım.Son 5 dakikadaki 2 espiriye bir lafım yok sadece onlar vardı.