Hayali Üniversite

happyface
happyface

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi komedi filmi!! kesinlikle çok eğlendim izlerken. çağır arkadaşlarını, al eline cipsini ya da mısırını, kurul koltuğuna ve filmin tadını çıkar. süper! 10/10
onurhagi
onurhagi

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
super bır fılm ınanılmaz eglencelı herkez boyle bır unıversıtede okumak ıster..10/10
umut-kahya
umut-kahya

5 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi.10 puan gençlik filmi altkültür ve verdiği inanılmaz mesajlar. punk kültürünü anarşişt model eğitimi görmek inanılmaz hoş bir şey. hey ho lets go yu da duymak çabası. 10 puan kesinlikle.
linnie
linnie

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bi komedi.üniversiteye giremeyenler kesin izlemeli bnce :)
gnsl61
gnsl61

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çookk ama çook güzel bir film..10/10...özellikle gençler için mükemmel bir film....
mustafautkur
mustafautkur

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok güzel komik bi film,bazı yerlerinde koptum gerçekten.ben 10/10 verdim gayet hoştu
zali515
zali515

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hiç şüphesiz, izlediğim en iyi gençlik filmlerinden birisi... 10/10 luk bir film. Klasik gençlik filmlerinin bir adım ilerisinde, eğitim sistemine gönderdiği sert mesajlarla dikkat çeken bir film fakat bunu hiç sıkmadan yapıyor müthiş bir komedi ve hayal gücünüzü ateşliyor... :D
b-elizabeth
b-elizabeth

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
justin long varsa beenmemek gibi bi saçamlık yapmıcm çok sevrm kndisini