yaratıklar kesinlikle korku filmi değil. ama ne var ki izlediğim korku filmlerinin üçte ikisinden daha güzel. zaten ben korku filmlerinde daha ziyade iğrençlik arayan biri olduğum için beni fazlasıyla mutlu etti. ve kurduğum son cümleden anlayacağınız gibi yaratıklar iğrençlik severlere sesleniyor. afişinden de belli değil mi zaten!
bazı arkadaşlar korkmak için izlemiş sanırım,siz öyle yapmayın,yoksa hiç beğenmezsiniz.ha ben beğendim mi? çok da beğendim diyemem,izlemeseniz de olur,izleseniz size birşey katmaz.fakat korku-komedi veya bilmiyorum uygun olur mu ama sülüğümsü komedi (ben uydurdum şu anda) tarzı bir niyetle izlerseniz çok da sıkılmazsınız.efektler güzel hazırlanmış.yönetmenin röportajında da dediği gibi, 80lerin korku filmi tarzına bir gönderme olarak algılanabilir slither.oyuncular da zaten eğlencesine çekmişler bu filmi, bu da çok aşikar. dediğim gibi nötr bir film,yani her durumda bir kaybınız olmaz,ama korku filmi olmadığı bir gerçek.