Ortalama puan
3,2
11 Puanlama
Flandres hakkında görüşlerin ?

3 Kullanıcı yorumları

5
0 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
0 Eleştiri
2
1 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
1 Eleştiri
4,5
29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu film konusunda kötü yorum yapan sinema ve sanat özürlü insanlar ancak recep ivedik seyretmeye layık olabilirler,sinemadan anlayabilmeniz için kaç milyar ışık yılı geçmesi gerekiyor bilmiyorum ama savaşın ve aşkın bu kadar farklı işlenmiş olduğunu görmek beni mutlu ediyor. bu filmi gerçek sinema severler kaçırmasın...sinemayı hala koka kola ve hamburger zannedenler fastfooda devam :)))
0,5
30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmemesi gereken bir film.Resmen birbirinden kopuk sahnelerle oluşturulan, izlendiğinde çok büyük bir zaman kaybı yaşadığını hissettiren, burda belirtilen konunun güzelliğiyle uzaktan bile bir alakası olmayan bir film.Gerçi bir filmi kötü yönde eleştirmek çokta doğru bir davranış değildir , ama bu filmde çok kasıyor be insanı...:(
2,5
31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu film için iyimser konuşamıcağam üzgünüm, kendimi çok zorladım ama film de ne bir aşk gördüm ne de gerçekten bir savaş, şimdiye kadar izlediğim en kötü filmlerden biri.
Daha Fazlasını Göster