Eski Süper Sevgilim
    Eski Süper Sevgilim hakkında görüşlerin ?

thrashead
    thrashead

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    super, eğlenceli, ve izlenilmesi gereken bir film. herkes rolünü çok iyi oynamış ve kesinlikle izleyin diyorum. pişman olmayacaksınız. 9/10.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmin ilk 10 dakikasında inanılmaz hayal kırıklığına uğradım.Uma Thurman’ı Süperman’in dişisi olarak görmeyi hiç beklemiyordum çünkü...Film ilerledikçe 'saçmalığın daniskası' düşüncem yerini 'o kadar da fena değilmiş' e bıraktı.Esasen saçma gibi göründüğü ve hatta yer yer saçma olduğu da bir gerçek ama, biraz sabır gösterirseniz çok eğlenceli ve matrak bir film.Thurman’ın performansını hiç beğenmedim ama Luke Wilson bir harika.Filmi sürükleyen de o bence...Filmin sonunda eğlenceli bir film olduğuna ikna oldum film.Çom güldüm kimi sahnelere, özellikle de ’köpekbalığı’ ve ’sunum’ sahnelerine bayıldım :))))
    Creyk-van
    Creyk-van

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    fene bi filim diğil ama kadının güçlerine gerçekten sinir oldum tamamen süpermenin güçleri utanmasalar bide kadının gözüne mermi sıkıcaklar mermi ezilicek bide ha bi taş sokabiliyosun sadace süpermendeki gibi kriptonit bundada bi taç kadının güçlerini emiyo
    denizilke2
    denizilke2

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Uma Thurman bu filmde oynadığı için sanırım şu an kendinden utanıyordur, rezalet, ama çok eğlenceli film :)
    topak1983
    topak1983

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    açıkcası bu fılm biraz özentı olmusş ama yınede ızlenebılır
    tayfunkoroglu
    tayfunkoroglu

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kötü bir film. bomboş bir şey.
    bilgernur-karahan
    bilgernur-karahan

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
    izleyeli uzun zamn oldu sinemada izlemistim ne iyi nede kotu bir film canınız sıkılırsa ızleyin
    mawi-777
    mawi-777

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Zaten eglenmek için bir film izliyorsanız filmden mesaj cıkarmaya calışmak anlamsız olur. Film elendirmesine eglendiriryor ama göze batan birşey var ki o da sanki olaylar cok cabuk gelişiyor ve film aniden sonuca baglanıyor. Bu gecişte de seyircinin aklında birçok pürüz bırakıyor. Filmin saglıgıg acısından biraz daha uzun tutulsa ve espriklere agırlık verilseydi- malum bu bir komedi filmi- daha iyi olurdu kanımca.
    merve357
    merve357

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence dandik bi film
    kaansadik
    kaansadik

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    idare eder eğer cok şey belemiyorsanız bile filimden zevk bile almaya başlıya bilirsinz
    orkunkom-18
    orkunkom-18

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film şimdi bitti ve direk beyazperde.com aklıma geldi hatta eski sevgimile msj attım filmi kesin izlemesini söyledim (:
    ben bu filmi kadro için izlicektim ama sadece kadromu senaryo ve filmin akışı bitirdi beni doğrusu harika bi film gerçekten hollywood die bi kavram var ve bunu kabullenmek lasım luke wilson gibi bi ismi geri kazanmışlar kendini bitirdi bitircekti okdar ii bi oyuncu olmasına rağmen filmin etkisinden hala çıkamadım ama luke un yerine de koycak bi aktör gelmiyo aklıma doğru seçim uma ve forris i hiç katmıyom işin içine onlar harika çok abarttım ama eğlence filmi sadece buda bi gerçek "AŞK DOKtoru" kadar iii hatta ben ondan çok sewdim die bilirim :D
    erhancetin
    erhancetin

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmden hiçbirşey beklemeyip eğlencelik bi film izleyeyimde zaman geçsin bari diyorsanız izleyin.yalnız Luke wilsonın kaşlarına mimiklerine dikkat edin:))
    dolunay1903
    dolunay1903

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Ben şahsen filmi çok beğendim..Burdaki yorumları okuyunca bir kere daha zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne hak verdim..Tavsiyem herkes kendi izleyip karar versin..Şahsen en berbat ilk 5 imin içinde diyen arkadaşı dinleyip izlemeseydim dün akşam hayatımın en eğlenceli 1-2 saatini geçirmemiş olacaktım..Evet belki yer yer saçma bir film ama oldukça eğlenceli ve kafa dağatıcı..Espiriler son derece dozunda..Zaten bir komedi filminden ne bekliyoruzki felsefik sorunlara el atmasınımı??Herkese iyi seyirler...
    boldheart
    boldheart

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Sonuçta izlediğimiz bir komedi filmi ve fazla bişeey belemenin yanlış olduğunu düşünüyorum ama filmi beğendiğimide söyleyemem saçmalık üst safhada düşüncelerim çelişik gerçekten film izlenirde izlenmezde bu kişiye bağlı yinede keyifli ve güzel sahneler var bpş vaktiniz varsa birebir...
    carmit-b
    carmit-b

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmden çok bir şey beklemediğiniz zaman beğenebilcek bir film