Eski Süper Sevgilim
    Eski Süper Sevgilim hakkında görüşlerin ?

KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    komık ve eglencelı bılım kurgunun boylesıne kolay kolay pek rastlamazsınız ızleyın pısman olmazsınız :)
    MojoRising
    MojoRising

7 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
    Yine iyi bir fikir beceriksiz ve zeka yoksunu senaristlerin elinde heba olmuş. Böyle özgün bir fikirden ortaya çok daha keyifli bir film çıkartılabilirdi. Uma Thurman ve Luke Wilson'ın oyunculukları filmi sürükleyen unsurlar sadece. İzlenilmezse de çok bir şey kaybettirmeyecek filmlerden.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Çok sıradan bir senaryo,sıradan giden bir gidişat ve sıradan bir son hiçbir değişiklik yok filmde ama yer yer güldürüyor fakat çok romantiklikte yok yani filmde.Son olarak daha iyi romantik-komediler kesinlikle izleyebilirsiniz.
    e-ergener
    e-ergener

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Böyle bir film yok, böyle bir filme gerek de yok.. Bu kadar söylüyorum başka hiçbir şey demiyorum.. Hayatımın 2 saatini artı 5 ytl sini yedi yaa bu saçmalık.. Neyse bakalım önümüzdeki perdelere bakacağız artık..
    Chev
    Chev

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    film hoşuma gitti güzel zaman geçirebileceginiz bir film
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Sadece Uma Thurman hatırına izlenebilecek bir film...
    muzur6
    muzur6

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    doğrusu ben bu filmde hayal kırıklığına uğradım.çok süper bir film beklemiyodum ama bu ikiliden daha iyisini beklerken gerçekten gereksiz bir filmle karşılaştım.izlenmiycek kadar kötü değil ama izlersenizde çok zevk alıcağınızı söyleyemem.boş zamanınızda izliycek bişey bulamazsanız bir bakın o kadar...
    dolunay1903
    dolunay1903

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Ben şahsen filmi çok beğendim..Burdaki yorumları okuyunca bir kere daha zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne hak verdim..Tavsiyem herkes kendi izleyip karar versin..Şahsen en berbat ilk 5 imin içinde diyen arkadaşı dinleyip izlemeseydim dün akşam hayatımın en eğlenceli 1-2 saatini geçirmemiş olacaktım..Evet belki yer yer saçma bir film ama oldukça eğlenceli ve kafa dağatıcı..Espiriler son derece dozunda..Zaten bir komedi filminden ne bekliyoruzki felsefik sorunlara el atmasınımı??Herkese iyi seyirler...
    mawi-777
    mawi-777

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Zaten eglenmek için bir film izliyorsanız filmden mesaj cıkarmaya calışmak anlamsız olur. Film elendirmesine eglendiriryor ama göze batan birşey var ki o da sanki olaylar cok cabuk gelişiyor ve film aniden sonuca baglanıyor. Bu gecişte de seyircinin aklında birçok pürüz bırakıyor. Filmin saglıgıg acısından biraz daha uzun tutulsa ve espriklere agırlık verilseydi- malum bu bir komedi filmi- daha iyi olurdu kanımca.
    bewhy-2
    bewhy-2

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Eğlencesine izlenebilecek, hiçbir olağan dışı özelliği olmayan gayet sıradan bir film..Uma Thurman biraz renk katıyor filme..Çok güzeldi diyemem Ama izlerken sıkıldığımı da söyleyemeyeceğim..Can sıkıntısına iyi gelebilir..
    nurdanturhan
    nurdanturhan

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    yorumları okuyunca filmin çok kötü olduğunu düşündüm ama öyle değildi. evet belki izlediğimiz filmlerle karşılaştırırsak basit bir film ama yinede güzeldi. aslında superman superwomen olmuştu. : ) biraz yaş sınırı gerekli çünkü cinsellikte söz konusuydu ama yinede izlenebilir bir film...
    09tekke
    09tekke

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    eğlenceli,hoş,romantiklik yok gibi ama olsun sonuçta sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.
    akturkan
    akturkan

6 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Ivan Reitmanın filmlerini severek izleyen biriyim.Buda guzel olacaktir eminim.
    Uma Thurman ve Luke Wilsonda iyi bir ikili oluşturacaklarıdır.Her nekadar Luke Wilson genelde hep arak planda kalsade iyi bir oyunucudur
    kemerlee
    kemerlee

5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Uma Thurmanı süpergirl olarak görmek ne kadar eğlenceli olsada Süpermenin her türlü abzürtlüğünü kullanıp güldürsede filmin tam bir bütünlüğünün olduğundan ve kaliteli işçiliğinden söz etmek mümkün değil. Filmin en abzürt yanıda Uma Thurman, Anna Faris gibi iki çekici kadının Luke Wilson(bu adamın bir tane ortalama performansını bile görmedim, hep rezalet) için kapışması.
    Suayip A.
    Suayip A.

30 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Eğlencelik hoş bir film olmuş yer yer güldürücü sahneler mevcut