Amir Han
2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
İlki kadar olmasa da eğlenceliydi. Bu bölümde macera daha ağırlıktaydı. İlkinde 30 buna ise 40 milyon dolar harcanmış. Ama ilki kadar gişe yapamamış. Ayrıca Chloe Moretz filmde 9 yaşında olmasına rağmen havalarda uçan küçük kardeşi ile beraber çok sempatikti. Beklentiye girilmeden izlenirse sıkılmadan izleyebilirsiniz.
Sıradan ve yüzeysel bir komedi filmi.İzlediğinizde izlemediğinize pişman olmayacağınız gibi izlediğiniz için çok da mutlu olmayacaksınız.İzledikten sonrasında hiç hatırlamayacağınız boş bir film.
ben martin lawrence i gerçekten çok başarılı bi oyncu olarak görüyodum ve bu filmden sonra gözümde değeri accayip yükseldi. çok başarılı bi komediydi. izlerken çok güldüm. eğlence istiyosanız , kesinlikle izleyin
Gayet güzel ve eğlenceli, ancak sıkıntı sanırım martin lawrence den kaynaklanıyo.Yani bu adamı izleyici nedense pek tutmadı. Ya da bana öyle geliyo. Birbuçuk saatliğine eğlenmek ve zaman zaman gülmek isteyenler için komedi filmlerinin kısır döngü içinde olduğu bir dönemde gayet güzel!
Genel olarak hoş bir film birazda boş bir film. Komik ama çok değil. Kısa süresiye ve de Martin Lawrence faktörüyle eğlenceli bir akşam geçirmek istiyorsanız izleyin derim.
En sıkıntılı oldugum anlardan birinde bir kac filmin yanında ek olarak bunu da almısdım ama hatırlamıyorumki baska bir komedi filmi beni bu kadar guldursun.Gidin kesin izleyin alın ilkinden daha komik ve eglenceli olmus ama sanki kucuk bir butceyle cekilmis ama super kesin izleyin..