Angel-A
4,2

potasyum
potasyum

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel filmdi.Siyah beyaz olması dahada filmi güzelleştirdi,arkadaşın birinin dediği gibi ayna karşısındaki Angela ile Andre’nin konuşması çok etkileyiciydi.
svcnblgmz-
svcnblgmz-

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
değişik , çok güzel ve etkileyici bir film kesinlikle izleyin:)
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Kendini bilmeyen,kendine sürekli yalan söyleyen,yalnız bir adam...ve kendiyle barışmasını sağlamak için gönderilen bir melek...İnsanları insan yapan,içteki şeylerdir,sadece dışa vurmak gerekir.Müthiş güzellikte bir melek,ve aslında o melek yardıma ihtiyac adamın,yansıması.Ve aşk başlar,hemde dış görünüşle,parayla hiçbir alakası olmadan...Böyle bir önermesinin olacağını hiç tahmin etmemiştim,ama gerçekten çok önemli şeyler anlattı ve bir hayli komikti.Dialoglar çok güzeldi,luc bessonın bence en iyi filmi.10/10 !
arsev17
arsev17

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Nedense bu kadar iyi olabileceğini hesaba katmadan izlememiştim zamanında. Ama izleyince farkettim ki, çok şey kaçırmışım. Değişik bir aşk öyküsü, siyah-beyaz çekimler de yakışmış.
enzofrancescoli
enzofrancescoli

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
sadece tek bir isim luc besson
catwoman-2
catwoman-2

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben zor bir film beğenen olarak bu filmi gerçekten çok beğendim.herkes izlesin bu filmi .pişman olmucaksınız...
monopoly
monopoly

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Siyah beyaz ,iyi ve kötü huy ,boy farkları,iyi ve kötü insanlar zıtlıklar akılda kalıcılığı arttıran öğeler filmi ilk izlememde her sahnesi gözümün önünde ,parisin o muhteşem atmosferi bu filmi izleyince sevgilime bir o kadar aşık oldum,meğer ne kadar körmüşüm.Herkese tavsiye ediyorum kesin kez izleyin.
elvuim
elvuim

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sımdı dvdsını ızledım rie rasmussen ve jamel debbouzenin oyunculuklarına digecek söz yok gercekten cok ii oynamıslar senaryo da ii ilk defa bi filmde eleştiricek bişey bulamadım herzaman herşeyin mutlaka bi cozumu oldugunu anlatan guzel bi film
by-bloody
by-bloody

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
sade bi film hoş fazla uzun diil tadında bi film..
bi jamel debouze hayranı olarak izleyin derim ki ole tek koluyla ne rollerin altından kalkıyo inanılmaz bi oyuncu
eraca
eraca

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hezaman oldugu gibi luc bessondan yine kaliteli bir film.filmi dahada heycanlı ve izlemeğe değer yapan sade ama yavan olmayan,
duygusal ve aşk kokan halini dahada pekiştiren mükemmel oyunculuk ki özell,kle rie rasmussen konunun anlatımında çok iyi bir performans sergilemiş bir kez daha tebrik ederim
ufukcines
ufukcines

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı ve şimdi çok şey kaçırdığımı gördüm.Oyunculukları,incelikli senaryosu siyah beyaz görüntüleri(çoğu bir tablo gibi)...harika bir film.İleride sinema tarihine geçeceğine eminim 10/10
Oksal y.
Oksal y.

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu kadar iyi olduğunu tahmin edemezdim harika bir film izlememiş olanlara tavsiye ederim..
evrenerarslan
evrenerarslan

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmde herşey mevcut..
çok beğendim.. besson en çok takdir ettiğim yönetmendir zaten..
jamel'in oyunculuğu rasmussen'in güzelliği birleşince tadından yenmeyecek bi film ortaya çıkmış..
hiç bir şekilde sıkılmayacaksınız buna garanti veriyorum.. kendinizden bi parça bulabilirsiniz filmde.. özellikle jamel'e dikkat edin.. büyük bir yıldız o ;)
(8.5 /10 )
morwena-2
morwena-2

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film herseyiyle diğerlerinin arasından sıyrılıo ve öne cıkıo bence.senaryo olsun görsel olsun oyunculuk olsun hersey süperdi cok begendim.herseyden önce sasırtıcı bi filmdi farklıydı buda bnm açımdan kocaman bi + puan oldu :) bence kacırmayın...
memo1234567
memo1234567

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...