ufukcines
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı ve şimdi çok şey kaçırdığımı gördüm.Oyunculukları,incelikli senaryosu siyah beyaz görüntüleri(çoğu bir tablo gibi)...harika bir film.İleride sinema tarihine geçeceğine eminim 10/10
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...
Nedense bu kadar iyi olabileceğini hesaba katmadan izlememiştim zamanında. Ama izleyince farkettim ki, çok şey kaçırmışım. Değişik bir aşk öyküsü, siyah-beyaz çekimler de yakışmış.
geniş paris manzaraları,sembolik anlatım ,iyi oyuncular ve etkileyici diyaloglarıyla cok guzel bır fılm oldugunu düşünüyorum.ızlerken fransız yeni dalga yönetmenlerinin fimlerinin tadını aldım.ustaca işlendiği her halinden belli olan ve ne anlattıgını bilen bir film.sadece filmin başladıgı yerde bıtmesi ıcın kurgunun biraz zorlandıgını düşünüyorum .fakat bu handikap filmin, izleyicinin dimağında harika bir tat bırakmasını engellemiyor.
imdb puanı 6.9 olan bir filme burada bu kadar çok puan vermeleri tuhaf bence. Abartılacak bir film değil. Seyredilecek bir film de değil zaten. Eşime 'harika bir film aldım' diye müjdesini verdiğim bu film tam bir fiyasko yaşattı bize. Beğenenlere saygı duyuyorum ama anlayamıyorum.
çok hoş ve sıcak bir aşk filmiydi. filmin birçok yerinde Luc Besson izlerini görebiliyorsunuz zaten, bu da filmi daha bir çekici kılıyor. muhakkak izleyin derim ben, pişman olmayacaksınız.
Ne şirin, içten bir filmdi... Aşık olasım, aşkımı da her yere haykırasım geldi. Oyuncular başarılıydı, abartılı değildi. Güzel bir kurgu, siyah-beyaz olması ilginç ve hoş bir detay :)
çok hoş çok güzel bir film.luc besson gerçekten işini iyi biliyor.ikili ilişkileri çok güzel yazan çok iyi bir senarist.baştan sona komik yer yer dramatik süper bir film.