zafer-calayoglu
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu film tam bir yeni yapım 'conan' filmidir. ve kötü bir yenilemedir. kurgu, kostüm, mekanlar, efektler yani olmamış filmi izlerken görüyorsunuz film oturmamış hava kalan çok şey var yani bu gibi bir film bence çok puan almış sonra bizim türk filmlerini yerden yere vuruyoruz ayıp bu gibi filmlere burada hakkını verin abartılı puan vererek iyi göstermeyin. 10/3
Oyununu deli gibi oynayan birisi olarak sabırsızlıklla beklediğim bir filmdi. Yönetmeni Uwe Boll izlediğim iki filmden Alone In The Dark’tan geçti fakat yine çok güzel bir oyunun filmi olan Bloodrayne’den çok feci bir şekilde çaktı. Gelelim bu filme. Arkadaşım 60 milyon dolarla böyle bir film mi çıkar, elinde konu ve konsept var, zaten oyunun da güzel bir kurgusu var. Yani filmdeki krugların kostümleri, mekanlar bu kadar mı özensiz seçilir? Fragmana bakan dakikasında gider filme. Ayrıca oyuncuların performansları çok kötü. Jason Statham’ı al, taşıyıcı filmindeki gibi kullan. Fantastik bir filme yakıştı mı şimdi. Aynı Bloodrayne’deki gibi içi boş bir film olmuş. Sinemaya gidip izlenmez. Hele oyun hastası olupta bakalım nasıl olmuş diyecekler için tamamen bir hayalkırıklığı. Yine de izleyeceklere iyi seyirler...
İzlediğim en saçma sapan filmlerden...Bi kez filmde kostümle tarih öncesi değil bugünün kotümleri gibi geldi.Basit basit basit herşey basit.Konusu,kurgusu,macerası 3/10
Arkadaşlar film tam anlamıyla diğer arkadaşımında bahsettiği gibi, yüzüklerin efendisinden etkilenmiş tetikçi filmini harmanlamış ve ortalarına doğru ise ne yapacağını bilemediğinden dur elimde bir kaç sinem efekti var bu efektleride kullanarak bari yırtayım tarzında olmuş inanın. Zaman var boşver derseniz siz bilirsiniz.!
benzerleri çok yapılmış bir film. 2006 yapımı olmasına karşın çekmler kostüm ve olayların akışı çok kötü. yeni çekilmiş bir filmden daha fazlasını bekleyerek izlediğim bu film beni çok hayal kırıklığı yaşattı
Son yorumlara katılmamak elde değil.Oyuncuları gördüğünüz zaman özellikle afişinde işte izlenecek film diyorsunuz ama pişman oluyorsunuz.Tek başınıza boş bir zamanda izleyebilirsiniz_