atesyesilleten
4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Abartıldığı kadar berbat bir film değildi. Sonu gereksiz uzatılmış ama bundan çok daha kötü filmler izlemiştim. Adamın önceki filmleri başarısız diye önyargıyla yaklaşmamak lazım.
Çok yanlış oyuncular oynamış diye düşünsemde bu film muhteşem . şöyle düşünüyorumda jason statom lando bloom burt reynolds yerine liam nilson olsaydı neler olurdu diye :) ama son zamanlarda savaş filmlerinde bence akılda kalanlardan biri oldu . mutlaka izleyin
kesinlikle izlemeyin,kimseye izletmeyin,izleyip te sevenle irtibatinizi koparin.filmde ne konu belli ne de amac belli.bi ara yuzuklerin efendisinin adi bi imitasyonu haline geliyor bi ara ne oldugu belirsiz sahneler sacma sapan dialoglar.filmi biyerden sonra ileri sardirarak izledim.yazik bu filme harcanan paraya ve izleyen gozlere
çok bilindik bi konu. adamın karısını yada oğlunu öldürürler adamda onların intikamını almaya çalışır. çok bilindik ve basit bi konu. zaten yüzüklerin efendisini izledikten sonra böle orclu filmler bana basit gelio. sıradan bi flm izlemesenizde olur. jason statham hayranlarını tatmin edicek bi film deil. 10/6
İzlediğim en saçma sapan filmlerden...Bi kez filmde kostümle tarih öncesi değil bugünün kotümleri gibi geldi.Basit basit basit herşey basit.Konusu,kurgusu,macerası 3/10
belkide guillermo del toro çekseydi yüzüklerin efendisi filmine rakip bile çıkabilirdi ama nerde film çok ama çok kötü harcanan paraya yazık olmuş ben bu filme not bile vermiyorum
yurdumun vatandaşları tarafından beğenilmeyen bir film ancak ben her dakikasını büyük bir zevkle izledim gerçekten harika bir filmdi izlediğim zaman salonda benden başka 3 kişi daha vardı. Ama hafta içi ve saat 12 civarındaydı anlıycağınız o zaman bile 4 kişi bu filmin ne kadar beğenilmiş olduğunu gösterir üstelik harika bir oyunculuk ve güzel bir espri anlayışı vardı filmin10/10
Bana kalırsa film iyi ve güzel aksiyonuyla izleyiciyi sürüklemektedir. Yalnız filmin gereksiz uzatılması film adına bir dezavantaj olmasına rağmen yinede görülmesi gereken bir film. İzlenmesini tavsiye ediyorum.
bu film bence cok saglam olacak cunku gecen sene oyununu her gun oynuyordum şimdi ise Dungeon Siege 2 cıktı onu oynuyom filmi de oyun gıbı olucagını tahmın edıyom.
Arkadaşlar film tam anlamıyla diğer arkadaşımında bahsettiği gibi, yüzüklerin efendisinden etkilenmiş tetikçi filmini harmanlamış ve ortalarına doğru ise ne yapacağını bilemediğinden dur elimde bir kaç sinem efekti var bu efektleride kullanarak bari yırtayım tarzında olmuş inanın. Zaman var boşver derseniz siz bilirsiniz.!