Özgürlük Savaşçısı ile ilgili minik yazıma filmin müziklerinden başlamak istiyorum: Okuduğum birçok yorumda filmin müzikleri, daha doğrusu müziği (çünkü filmin her yerinde aynı tuhaf inlemeyi andıran müzik kullanılmış) hakikaten kötü. Ancak ben DVDden izlediğim için filmi, o kadar belirgin değildi müzik. Lakin sinema salonunda izlesem muhtemelen başımda bir zonklamaya neden olurdu...Filme gelince: Nedendir bilemiyorum, filmle ilgili fazla bir beklentim yoktu. Sanırım Stathamın zaman zaman oynadığı absürditenin sınırlarını zorlayan filmlerini izlemiş olmam etkili oldu. Uwe Bollun yönetmen olduğunu izlemeye başladığımda fark ettim, fark ettiğimde de zaten beklentim daha da düştü :)))Bir tabir vardır 'neresinden bakarsan bak' diye başlar. İşte Özgürlük Savaşçısıda aynen öyle, neresinden bakarsanız bakın gayet özensiz bir film. Kostümler özensiz, oyuncular özensiz, senaryo özensiz, montaj özensiz vs...vs... Hatta müzik bile özensiz... Filmle ilgili diğer unsurları da ekleyerek uzatabilirsiniz bu listeyi...Filmin özensiz ve akıcı olmayan anlatımına upuzun olmasını da eklemek lazım. Sonradan öğrendiğime göre sinema versiyonu daha kısaymış filmin...İtiraf etmem gerekirse, tüm olumsuzluklarına rağmen filmi izlediğime -neden bilemiyorum- pişman olmadım. Filmin kötü olduğu hemen hemen herkes tarafından dile getirilmiş. Ancak filmde bazı değişikliklerle pek de fena sayılamayacak bir film haline getirilebilirmiş Özgürlük Savaşçısı ancak maalesef montaj masası da diğerleri kadar özensizmiş?Son olarak, filmin beyazperde'de 6,1 olan puanı Imdb'de 3,8, üstelik neredeyse 16.000 oy sonucunda?