Leonardio dicaprio ? jeniffer connely ? djimon hounsou üçlüsünün şapkla çıkarttıacak cinsten perfomansları , Edward zwick in mükemmel yönetimi ve teknik olarak kusursuzluğuyla, son 10 yılın en iyi 5 filminden biri olduğunu düşünüyorum'ayrıca kendi favori film listelerimde de ön sıralar da gezinecek bir yapım? Öncelikle oyunculuktan başlayayım;Leonardio dicaprio kendisine bir çok prestijli ödüllerde adaylıkta getiren unutulmaz bir perfomans sergilemiş'ayrıca bana göre kariyerinin en iyi performansını sergilemiş bu filmde?Jeniffer connely de güzelliğini yanında :D çok başarılı bir oyunculuk çıkartmış?Dijamon hounsou un göründüğü her sahne adeta oyunculuk dersi gibiydi :D:D:D'beklediğimden de iyi bir performans? Edward zwick de mükemmel bir iş çıkartmış'aksiyon sahnelerinde ki başarısı görülmeye değer'ayrıca filmde yönetmen kendi ülkesinin eleştirisini cesurca yaptığı için ayrı bir teşekkürü hak ediyor? Filmin adeta emek ve kalite kokan teknik çalışması var ki hakkeden de kusursuz'müzikleri,ses efektleri,görsel efektleri,kurgusu vs. gerçekten çıtanın üstündeydi'özellikle aksiyon sahnelerinde, fonda çalan James Newton howard imazlı müziğe dikkat!!! :D:D?Genel olarak favori filmlerim arasında her zaman kendine yer bulacak müthiş bir yapım'10/11 :D:D:D?