Kanlı Elmas hakkında görüşlerin ?
24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
14 şubat tarihinde, hediye edilecek tek film...
1 Ekim 2011 tarihinde eklendi
iyi oyunculuklar bezeli izlenilmesi gereken bir film 4/5
3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kusuru olmayan çok güzel bir filim herkesin görmesi gerekiyor.di caprio çok iyiydi.10/10
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel izlenmesi gereken bir film. filmde çok çarpıcı görüntüler ve mesajlar var. gerçekleklere ayna tutmuş bir film. ancak bu filmin galasına elmas yarışı yapmaya gelmeleri çok ilginç ve ayıp olmuş. 10/10
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gercekten izlediginize degecek turden bir film, dört dörtlük.
19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Edward Zwick elmas kaçakçılığına gerçekçi bir bakış atıyor.İnsanın kanını donduran gerçeklerle dolu ’’Blood Diamond’’ her açıdan övgüyü hak eden bir yapım.
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar film cok saglam kısa ve öz aradıgınız hersey var bu fılmde ozellıkle oyunculuk Leonardo ve Djimon inanılmaz oyunculukk sergılemısler bul fılm arsıvlıkk mutlaka ızleyın sıddetle tavsıye edıyorum 10/9,7
30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
leonardo ya daha da ısındıgım film.konu olarak o kadar güzel işlenmiş ki savaş tanrısı ile beraber görevini tam anlamıyla basarıyor tabi abd de oyunlarına
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten de başarılı bir film.Fakat benzer senaryolu filmlerden çok da farklı bir yapıya sahip olduğu da söylenemez.Örneğin Lord of war filmini izleyen biri iki kez aynı filmi izlemiş hissene kapılabilir.10/8
19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Türünün en iyilerinden biri diyebiliriz bu film için..Gerek akıcılık olsun,gerek oyunculuk olsun gerçekten takdire şayen bir yapım..
6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Süresi bir çok izleyici için handikap sayılabilecek kadar uzun olmasına rağmen baştan sona zevkle izlenen çok başarılı bir yapım Kanlı Elmas. Gerçek hayat hikayeleri sinema için her zaman bulunmaz nimet olmuştur. Ben bir izleyici olarak, bir film eğer gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmışsa o filmi mutlaka izlemek isterim. Kanlı Elmas son derece başarılı. Mutlaka izleyin derim.
15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Leonardio dicaprio ? jeniffer connely ? djimon hounsou üçlüsünün şapkla çıkarttıacak cinsten perfomansları , Edward zwick in mükemmel yönetimi ve teknik olarak kusursuzluğuyla, son 10 yılın en iyi 5 filminden biri olduğunu düşünüyorum'ayrıca kendi favori film listelerimde de ön sıralar da gezinecek bir yapım? Öncelikle oyunculuktan başlayayım;Leonardio dicaprio kendisine bir çok prestijli ödüllerde adaylıkta getiren unutulmaz bir perfomans sergilemiş'ayrıca bana göre kariyerinin en iyi performansını sergilemiş bu filmde?Jeniffer connely de güzelliğini yanında :D çok başarılı bir oyunculuk çıkartmış?Dijamon hounsou un göründüğü her sahne adeta oyunculuk dersi gibiydi :D:D:D'beklediğimden de iyi bir performans? Edward zwick de mükemmel bir iş çıkartmış'aksiyon sahnelerinde ki başarısı görülmeye değer'ayrıca filmde yönetmen kendi ülkesinin eleştirisini cesurca yaptığı için ayrı bir teşekkürü hak ediyor? Filmin adeta emek ve kalite kokan teknik çalışması var ki hakkeden de kusursuz'müzikleri,ses efektleri,görsel efektleri,kurgusu vs. gerçekten çıtanın üstündeydi'özellikle aksiyon sahnelerinde, fonda çalan James Newton howard imazlı müziğe dikkat!!! :D:D?Genel olarak favori filmlerim arasında her zaman kendine yer bulacak müthiş bir yapım'10/11 :D:D:D?
27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Afrika'da genç, yaşlı, çocuk demeden acımadan öldüren ve elmas çıkartmak için insanlık dışı şiddetle zorlanan insanların gerçek hikayesi.Leonardo Di Caprio romantik, bebek yüz hallerinden çıkmış ve gerçekten çok iyi bir performans sergilemiş.İç savaş konusuna da başarıyla değinilmiş. Son on yılın en iyi filmlerinden?
8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
verdiği mesajlar süper 10/9
1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Dün bir kez daha izledim.Gerçekten müthiş bir film.Herkesin mutlaka izlemesi gerek.Verilen mesajlar çok önemli...Ancak bu mesajlara rağmen filmi izleyen bi arkadaşımın ’Bi öpüşme sahnesi bile yok’diye eleştirmesi karşısında dumura uğradım....Bu arada söylemeden olmaz.Akademinin son yıllarda büyük haksızlık yaptığı iki oyuncudan biri olan Dicaprio nun (diğeri J.Depp)hakkını vermek gerek..