Hitman
3,9

arsev17
arsev17

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bilgisayar oyunlarından derlenen en iyi filmdi bence. Oyunu bilmiyorsanız bile, aksiyon dozu için bile izlenebilir, tabii pek mantık, konu falan aramayın.
jamesbond-2
jamesbond-2

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bende yeni izleme fırsatına eriştim oyununu oynamış biri olarak film çok hoşuma gitti özellikle oyuncu seçimleri çok iyi olmuş ve filmde gayet güzel.Küçük bir kısmınında olsa Ülkemizde geçmesi olumlu olan başka bir özellik.İzlemeyenlere öneririm.8/10
09tekke
09tekke

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son ültümaton gibi baştan sona heyecan ve aksiyon dolu bir film.
nevfel
nevfel

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
dün seyrettim filmi.benim hoşuma gitti.en azından mevcut abuk sabuk filmlere bakınca verdiğiniz paraya değer diyebileceğiniz bi film.ama başrol oyuncusu hakkındaki görüşlere katılıyorum.çok çocuksu bi tip seçmişler.buna rağmen gidin derim.
boldheart
boldheart

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Hitman aksiyon dolu izleyene keyif veren bi yapım olayların kurgulanış biçimide çok iyi filmin finalinide çok beğendim oyuncu oalrak bi kaç eksik göze çarpsada izlenmeye değer 10/8 i hakeden bi film...
pi-bro
pi-bro

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film iyi hoş güzel de Hitman'i oynayan arkadaş pek uymamış.ben Jason Statham gibi sert bi tip bekliyodum.biraz çocuksu olmuş surat olarak bu hitman.ama aslında tek sorun bu.onun dışında baya iyi filmdi
sugarly-2
sugarly-2

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
yine "ameri-kan"cı olmasına rağmen süper bir aksiyon..son ültimatomdan sonra izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim.
monopoly
monopoly

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filim bence sürükleyici,oyuncunun yürüyüşü oyunla birebir.Karakter bence uymuş,oyundakine alışık olduğumuzdan garipsesekte ,hiç oynamayan birilerinden olumlu yanıtlar aldım.Bunun dışında kel biri nasıl ,sinekritikteki yazıdaki gibi göze batmıyor,oyundada aynı şeyler geçerli bu bir fantastik dünya filimde es geçiceksin fazla incelersen her filmin birçok açığı oluyor.Ben beğendim açıkçası.İzeyin derim ölümden sonraki yürüyüş tarzı güzel olmuş.
redoxx
redoxx

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi seyretmeden önce filmin oyunundan habersizdim filme ön yargıyla yaklaşmıştım ama yanılmışım gerçekten film baştan sona aksiyonluydu filmi baştan sona sıkılmadan izledim...
teenyoung
teenyoung

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence Karaktere Tam Oturmamış Film Ama Genede Sahneler Güzeldi İzlenmeye Değer 8/10...
elifyuceyurt
elifyuceyurt

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bu film aksiyon severler için gerçekten iyi, senaryosu ve kurgusu akıcı neden bu kadar az aldı anlamadım. Filmin bir bölümü İstanbul'da geçiyor zaten. Sevilcek bir film gayet iyi kadroya sahip. İnanılmaz bir akla sahip olan kiralık katil var karşımızda. Önyargılı olmayın ve kesinlikle izleyin.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
başlangıçından sonuna kadar heyecanla izledim. en favori sahnem ise 3 hıtman savaşma sahnesiydi.
Turgay
Turgay

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum ve timothy olypante bayılıyorum 1000000 defa izlesem bıkmam
KeyserSoz3
KeyserSoz3

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izledım ve bır daha ızledım.yetmedı ertesı gun hevesımı tamamem aldım.cok harıka bı fılm olmus.zaten hıtmannın oyununada bıyılıyorum.bu fılmın seslerı 2005 yılında gelmıstı.acaba ajan 47 yı kım oynayacak dıe dusunuodum.aklımdan gecen tek bı ısım vardı: Mark Vincenttı.namı deger Vin Diesel.bununla yatıp kalktım.ıste adamım bu fılmde oynayacak tam onluk bı rol yakısır adamıma dıodum kı Timothy Olyphantın oynacagı haberı geldı ve yıkıldım.ınanırmısınız bu fılm cıksın ızlemeyecem dedım.kendımı sartlandırmıstım ama ızledım ıste :) Timothy Olyphantın hakkınıda verelım cok guzel oynamıs.vın dıeselı aratmamıs gıbı...ama ben vın dıesel oynamadıgı ıcın bu fılmden puan kırmaya karar verdım 8/10 ızlemeyenler ızlesın dıorum.sımdıden ıyı seyırler.unutmadan sunuda soleyım arsıvınızde kesınlıkle bulundurun
carinos
carinos

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Jason Statham olsaydı demiştim ama Timothy de kotarmış.Bu arada adam İstanbul’a gelince sanki sütdökmüş kedi gibi görünüyordu.Ben şahsen ülkemde olduğu sokak sahnelerini izlerken hafife aldım karizmasını.Öyle karakter olmalı ki Sean Connery gibi.Nerde görsen karizmatik olacak.Ama yine de filmi çok beğendim.O kırık yürüyüşü,arkadan oyundaki tarz çekimi ile bazen oyunda gibi hissettirmiyor değil di.Otelde çocukların Hitman oynaması da çok güzel bir espri oldu.Bu arada oyunda zırt pırt elbise değiştiren Hitman,arkadaşlara bunun gerçekte mümkün olmayacağınıgöstermiş.Demekki öyle Silent Assassin diye birşey yokmuş:)İzleyin güzel bir aksiyon ,yenisini sabırsızlıkla bekliyorum.