bu güzelim filmin devamını çekmeyip sıfırdan agent 47 gibi saçma sapan rezalet bir filme para yatırıp zaman harcayıp o filmi çeken yönetmene yapımcıya selam olsun yazık oldu olga kuryelanko ve timothy olyphanta muhteşem oynamışlar
"Die Hard 4.0"da Timothy Olyphantı izleyip beğendiyseniz, karşınıza "Ajan 47" rolünde dahiyane bir performansla çıkacak bir oyuncuyla tanışmışsınız demektir. Senaryo ve kurgu gereği aldığı, tek başına koca filmi yüklenmek gibi zor bir görevin altından ne kadar güzel kalktığını filmi seyrettikten sonra göreeceksiniz. Oyunu oynamayan, hatta varlığından bile hiç haberdar olmayan izleyicilerin bile zevkle izleyebilecekleri çok başarılı bir macera filmi. Kesin izleyin derim. Hakkı 10/9dur bence..
Bence güzel bir filmdi.Birinin filmi beğenmemesi o filmin rezalet olması anlamına gelmez.Yine söylüyorum bence güzel bir filmdi,en azından sürükleyiciydi.
bu filme kötü eleştiri yazanların , Hitman oyununu oynamadıklarını düşünüyorum.Oyunun birkaç versiyonunu oynadım ve en sevdiğim oyunlarımın içindedirler.Bence film herşeyiyle çok güzel ve sürükleyiciydi. 9/10
filmi istanbul cinebonus da izledim mükemmel bir sinemada mükemmel bir film bence dövüş sahneleri oyunculuk harika bir film diyorum kesinlikle izleyin...
bütün film severler tarafından gidip izlenmesi geren bi film bence.. film hakkında herşey çok güzel.. oynunu oynamış olanlar tarafından da beğinilcek bence..
Hitman tam da beklediğim bir film olmuş...Aksiyon sahneleri çok ustaca...Elbette bunda sevdiğim oyuncu Timothy Olyphant'ın da etkisi var...Vizyondaki en başarılı filmlerden biri...Şiddetle tavsiye ederim...Eminim siz de bayılacaksınız bu Orta Avrupa'dan Doğu Avrupa'ya kadar uzanan,metropol İstanbul'da da geçen senaryoya...