Hitman
3,9

Egemen Seyhan
Egemen Seyhan

5 Ekim 2024 tarihinde eklendi
çok güzel film çok beğendim cjscjscscjscsjcs
jjıfjeıfeıejfıefefjeıfeıfjeıfjeıfefeeffeıjfeıfeıjfeıjfıe
Kafama G
Kafama G

8 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
bu güzelim filmin devamını çekmeyip sıfırdan agent 47 gibi saçma sapan rezalet bir filme para yatırıp zaman harcayıp o filmi çeken yönetmene yapımcıya selam olsun yazık oldu olga kuryelanko ve timothy olyphanta muhteşem oynamışlar
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir uyarlama. İstanbul sahneleri de ayrı bir tat veriyor...
omer-m2003
omer-m2003

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok kalite film çok...
9.9/10
alytheguru
alytheguru

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
"Die Hard 4.0"da Timothy Olyphantı izleyip beğendiyseniz, karşınıza "Ajan 47" rolünde dahiyane bir performansla çıkacak bir oyuncuyla tanışmışsınız demektir. Senaryo ve kurgu gereği aldığı, tek başına koca filmi yüklenmek gibi zor bir görevin altından ne kadar güzel kalktığını filmi seyrettikten sonra göreeceksiniz. Oyunu oynamayan, hatta varlığından bile hiç haberdar olmayan izleyicilerin bile zevkle izleyebilecekleri çok başarılı bir macera filmi. Kesin izleyin derim. Hakkı 10/9dur bence..
tamerr07
tamerr07

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel bir filmdi.Birinin filmi beğenmemesi o filmin rezalet olması anlamına gelmez.Yine söylüyorum bence güzel bir filmdi,en azından sürükleyiciydi.
careles
careles

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film çok güzeldi,,kesinlikle canınız sıkılmaz ben 10 üzerinde 10 veridm.
can1905ua
can1905ua

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
oyununu oynayanLar yorum yaparsa sevinirim.Aynı yürüyüş tarzı, sağa soLa bakışLarı aynı oyundaki gibi..siLahLar..beLgelLer desen oyLe..kıyafet desen 1e1..bence muthiş iş çıkarmışlar
16thilletyus
16thilletyus

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filme kötü eleştiri yazanların , Hitman oyununu oynamadıklarını düşünüyorum.Oyunun birkaç versiyonunu oynadım ve en sevdiğim oyunlarımın içindedirler.Bence film herşeyiyle çok güzel ve sürükleyiciydi.
9/10
c-n-b-z
c-n-b-z

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmi istanbul cinebonus da izledim mükemmel bir sinemada mükemmel bir film bence dövüş sahneleri oyunculuk harika bir film diyorum kesinlikle izleyin...
expres12341975
expres12341975

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel yapılmış bir film.ben zevkle izledim ama bişeyler eksikti.belki senaryo,belkide konuların acele geçişi.yinede çok iyi.tavsiye ederim
berk-erkay
berk-erkay

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bütün film severler tarafından gidip izlenmesi geren bi film bence.. film hakkında herşey çok güzel.. oynunu oynamış olanlar tarafından da beğinilcek bence..
ayhan-mfc
ayhan-mfc

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Hitman tam da beklediğim bir film olmuş...Aksiyon sahneleri çok ustaca...Elbette bunda sevdiğim oyuncu Timothy Olyphant'ın da etkisi var...Vizyondaki en başarılı filmlerden biri...Şiddetle tavsiye ederim...Eminim siz de bayılacaksınız bu Orta Avrupa'dan Doğu Avrupa'ya kadar uzanan,metropol İstanbul'da da geçen senaryoya...
sinyorco
sinyorco

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film güzel ama hitmani daha çok benzetebilirlerdi
feritbakir
feritbakir

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi film.Kızda çok güzel