Hitman
3,9

Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
başlangıçından sonuna kadar heyecanla izledim. en favori sahnem ise 3 hıtman savaşma sahnesiydi.
umutsican
umutsican

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film pek oyunu gibi değil ama güzeldi.en azından max payne gibi hayal kırıklığı değildi. 8/10
renovatio528

cok kaliteli bi filim
Turgay
Turgay

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum ve timothy olypante bayılıyorum 1000000 defa izlesem bıkmam
arsev17
arsev17

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bilgisayar oyunlarından derlenen en iyi filmdi bence. Oyunu bilmiyorsanız bile, aksiyon dozu için bile izlenebilir, tabii pek mantık, konu falan aramayın.
redoxx
redoxx

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi seyretmeden önce filmin oyunundan habersizdim filme ön yargıyla yaklaşmıştım ama yanılmışım gerçekten film baştan sona aksiyonluydu filmi baştan sona sıkılmadan izledim...
fatih-turkoz
fatih-turkoz

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel film galata kuleside gorunyor
altugyucel
altugyucel

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bnce fılm guzldı bn hıtman hastasıyım butun oyunlarını oynadım ve fılmıde okadar kotu olmamıs adam serı katıl gorev alır öldurur baska bısey bklenmez bu fılmden 9/10
Rinnegan
Rinnegan

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Hitman, esasen bir bilgisayar oyunu serisi. Şu ana kadar dört adet oyunu çıktı ve bu film daha çok oyunu oynamış olanlara yönelik çekilmiş. Olayların hızlı hızlı geçmesinin nedeni bu. Çok iyi olmasa da izlenebilir keyifli bir film.
nurullahdemir42
nurullahdemir42

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon seven arkadaşlar için ideal
10/9 vermeye değer...
KeyserSoz3
KeyserSoz3

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izledım ve bır daha ızledım.yetmedı ertesı gun hevesımı tamamem aldım.cok harıka bı fılm olmus.zaten hıtmannın oyununada bıyılıyorum.bu fılmın seslerı 2005 yılında gelmıstı.acaba ajan 47 yı kım oynayacak dıe dusunuodum.aklımdan gecen tek bı ısım vardı: Mark Vincenttı.namı deger Vin Diesel.bununla yatıp kalktım.ıste adamım bu fılmde oynayacak tam onluk bı rol yakısır adamıma dıodum kı Timothy Olyphantın oynacagı haberı geldı ve yıkıldım.ınanırmısınız bu fılm cıksın ızlemeyecem dedım.kendımı sartlandırmıstım ama ızledım ıste :) Timothy Olyphantın hakkınıda verelım cok guzel oynamıs.vın dıeselı aratmamıs gıbı...ama ben vın dıesel oynamadıgı ıcın bu fılmden puan kırmaya karar verdım 8/10 ızlemeyenler ızlesın dıorum.sımdıden ıyı seyırler.unutmadan sunuda soleyım arsıvınızde kesınlıkle bulundurun
m-akifaksoy
m-akifaksoy

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film güzel izlenebilir benim canımı da İstanbulda ezan okunurken kadının o şekilde çıplak olarak bakması.Film gizemlerle dolu ve etkileyici.
boldheart
boldheart

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Hitman aksiyon dolu izleyene keyif veren bi yapım olayların kurgulanış biçimide çok iyi filmin finalinide çok beğendim oyuncu oalrak bi kaç eksik göze çarpsada izlenmeye değer 10/8 i hakeden bi film...
teenyoung
teenyoung

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence Karaktere Tam Oturmamış Film Ama Genede Sahneler Güzeldi İzlenmeye Değer 8/10...