Şamil Ö.
18 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Güzel bir aksiyon filmi. Senaryo mükemmel olmasa da seyiriciyi çok da sıkmıyor. Oyuncular çok iyi burada Ajan 47 karekterini canlandıran Timothy Olyphant'a ayrı bir parantez açmak lazım. Acımasız ve çok usta bir katil olan Ajan 47'i ustaca canlandırmış ve rolünün hakkını vermiş. Aksiyon severler kaçırmasın.
Kırmızı kravatlı ve kel bir suikastçi sizcede çok dikkat çekmezmi ?.Olga Kurylenko için izlenir .Heyecan hiç düşmüyor aksiyon adına bir kaç güzel sahne var boş vakitlerde izlencek ideal bir yapım.
Ünlü bilgisayar oyununun sinema uyarlamasında Bourne serisinin dinamiklerini ve birçok sahnesini taklit eden(hatta çalan) bir dolu klişeyi kullanan hızlı, sert, ve kaliteli aksiyon sahneleri olan orta karar bir suç aksiyon yapıtı.
sırf oyununu beğendiğim için izledim,pek de hoşuma gitmedi aslında,anlaşılması biraz zor bi film çünkü herkes birbirine benziyo :) hala tam anlamış değilim ama öğrenmeye de istekli değilim :)) çerez niyetine fena değil 6/10
Hitmani izlerken Timothy Olyphanta takılıp kalıyoruz.Aktör rolün içini tam dolduramıyor.Böylesine sadece tek bir karakter üzerine kurulu bir film için çok büyük handikap.Kurgu başarılı ve Xavier Gensin iyi çektiği birkaç sahne var ama aksiyon olarak da doyurucu değil film.Ancak İstanbul sahneleri bizim için ilgi çekici oluyor (Rusya sınırımızda! geçen bölümler haricinde).