Kırmızı kravatlı ve kel bir suikastçi sizcede çok dikkat çekmezmi ?.Olga Kurylenko için izlenir .Heyecan hiç düşmüyor aksiyon adına bir kaç güzel sahne var boş vakitlerde izlencek ideal bir yapım.
Merhaba, Son derece sürükleyici bir aksiyon.Sıradışı görselliği ile insanı daha ilk dakikalarında beyazperdeye bağlıyor.İzelenmeli diye düşünüyorum. Saygılar...
sırf oyununu beğendiğim için izledim,pek de hoşuma gitmedi aslında,anlaşılması biraz zor bi film çünkü herkes birbirine benziyo :) hala tam anlamış değilim ama öğrenmeye de istekli değilim :)) çerez niyetine fena değil 6/10
şimdi geldim sinemadan harika olmuş bence Jason Statham oynamasını isterdim ama bu ark.da ii olmus ya sırıtmamıs.oyundaki gibi kılık değiştirme adamarı saklama olaylarına girmişler gayet iyi bir uyarlama olmus kim ne derse desin oyuna hayran olanlar filmide begenir
benim bu film için tek adayım jason statham dı.film pek oyunu yansıtmamış fragmandan anladığım kadarıyla.hitman in yanında kadının ne işi var.hem ajan 47 yi oynayacak oyuncuda hiç onun karakterini yansıtacak soğukkanlı bir seri katil modeline uymuyor.hitman daha iyi bir filmi hakediyor bence...
Uzun zamandır bu filmi bekliyorum ve sonunda sayılı gün kaldı.Eski yıllarda zamanımın büyük çogunlugunu bu oyunu oynayarak geçiriyordum,şimdi zamanım olsa yine oynarım.İnşallah çok güzel olur.
Evet.Diger bir ''oyundan filme uyarlama''da bu.Pirince of Persia gibi bu filmide merakla ve heyecanla bekliyorum.Fragmanını izledim.Müthiş bir aksiyon filmi geliyor!!
Filmi izledim. Hitman serisinin 4 oyununu da bitirdim zamanında. Filmi izledikten sonra tekrar hitman oynama hissi geldi içime ve başladım. Öncelikle 47 karakterini canlandıran Timothy Olyphant rolüne çok ciddi anlmada çalışmış. Oyunu oynayanlar bilir 47'nin kollarını vücuduna yapıştırıp kafasını hafif sola eyerek yürümesi vs. harikaydı gerçekten. Ayrıca Hitman'in kadınlarla münasebeti yok değil.47 yanılmıyorsam ilk oyunda bir yengemizle baya uğraşmıştı. Hatta yenge 47 ye bir öpücük bile vermişti. Yalnız şunu söylemeliyim ki oyunu hiç oynamamış ya da az oynamış biri için film biraz garip gelebilir. Kırmızı kravatlı, kel kafalı ajan mı olur diye. Bence karaktere bu açıdan bakmamak lazım. Bu özellikler olmasa zaten bu film çekilmezdi. Biz 47 yi kel kafası ve arkasındaki barkotuyla bildik:). Sonuç olarak mükkemmel iş çıkarmışlar.