Avatar

SafaLfidan27
SafaLfidan27

1 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Yönetmen koltuğunda olan James Cameronun yaptığı en iyi filmlerinden biri. Oyunculuk, senaryo, aksiyon ve görsel efektler 10/10 işlenmiş. zaten bu sayede dünyada en çok hasılat elde eden film. Eğer hala izlemeyen varsa çok şey kaybetmiştir...
Serkan Çelik
Serkan Çelik

14 Mart 2023 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem, uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız ve insanlığın ne derece rezil bir varlık olduğunu birkez daha anlayacağınız film!
ilkcanbuece
ilkcanbuece

25 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu filmi 10 senedir bekliyorum izledim ve tamamen bir görsel efekt olduğunu biliyordum eğer görselliği önemseyen biri iseniz efekt vs bu film 10 numara 5 yıldız
cats loves
cats loves

21 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Sadece görsel efektleri için bile tekrar izlerim. 10 numara filmdi... Böyle bir film herhalde izlememiştim
Tamer Marul
Tamer Marul

24 Ocak 2020 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyen insan varmı ? ciddiyim çok güzel bir film bu zamanda çıkan çoğu animasyon filmi ile haila bunu karşılayamazsın malesef 2 sinin çıkmasına daha çok zaman var :(
Orhan P
Orhan P

15 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Dünyada bundan iyisini ne yazikki göremedim. Yüzüklerin efendisi ve serilerinin de hakkını yememek lazım.
snkolas
snkolas

4 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem ötesi bir görsel şölen.Kendinizi Pandora da hissediyorsunuz izlerken.Navi lerin yaşamına hayran oldum.Keşke dünyada insanlar da bu şekilde enerji bütünlüğüne inansa.Tüm yaşayan canlılara doğanın enerjisinin bir parçası olduğu için saygı duysa.
Ahmet Gök
Ahmet Gök

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Kesinlikle bir başyapıt.. Her anlamda tatminkar görsel bir şölen..

Dostum bu film bir harika..
WanteD
WanteD

20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Gerçekten film sizi sürüklüyor ve kendisine bağlıyor izledikce izlemek n geri kalan filmini heyecanla in kesinlikle izlemesi gerek..
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

30 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Tekrar izlemek için sabırsızlandığım Avatar’ı herkese tavsiye ederim ama layık olduğu şekilde iyi bir salonda izleyiniz. Sinema tarihinde artık yeni bir sayfa açıldı, beklentilerimizi yüksek tutacağız ve zor beğeneceğiz Avatar’la karşılaştırdığımızda. Herhangi bir kategoriye sokamadığım, film bile diyemediğim Avatar, yedinci sanatı daha anlamlı kılan görsel bir şölen.
b.gnck
b.gnck

5 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel efektlere sahip filmdi ! İyiki 3D yayınlanmış. İyiki senelerce uğraşılmış. Harikaydı !!!
BonusDisk
BonusDisk

11 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Muhteşem. İnanılmaz mükemmellikte bir hayal gücü, hayal bile edilemeyecek kadar başarılı bir görsellik ve dünya sinema tarihinde çığır açan başta yeni nesil digital 3D olmak üzere bir dizi yeni teknolojiyi barındıran numune bir başyapıt.
sinema
1 ziyaretçi
8 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Hayalgücü ile kendimizi büyüleyici, olağanüstü bir dünyaya atıyoruz. Etkileyici fantastik yaratıklar, bitkiler, hayvanlar. Uzun süren filmin her dakikası göz dolduruyor. Yüksek bütçesinin hakkını veriyor. Tek kelime ile gözalıcı
kutays
kutays

12 Mart 2012 tarihinde eklendi
Sinema tarihinde teknik olarak bir devrim, konu günümüz emperyalist sömürgeci ABD icin eleştiri olarak görülebilir, zaten bu nedenle Oscar alamadığı da ortada. Unutulmaz bir Real3D deneyimiydi.
babylashy
babylashy

27 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Filmi sinemada önce 2D sonra 3D ve birde bilgisayarda olmak üzere 3 kere izledim.Özellikle 3 boyutlu film endüstrisinde çığır açan bir başyapıt diyebilirim.Sırf o efektler için izlennir.Tabiki 10/10