samimi sölüorum çok çok çok kötü bi film.. hiç beğenmedim .. bu kadar insanın da beğenmesine şaşırdım.. 3 boyutlu oldğu için beğenildiğini düşünüyorum yoksa hiç güzel bi film değil...
İzlemeyen kaldımı bu mükemmel filmi?Benim için çok özel bir film.Müthiş göndermeler var.Dramatik yönü, macera yönü aynı zamanda görselli tavan yapmış bir film.10/10
tamam filmin tekniği çok iyi görsel efektler harika ,3 boyutun şahşahlı sularında güzel bir gezinti yaptırıyor ama..ama bir sinefilin ihtiyacı olan konu derinliği yoktu bence..ilk yarım saatte filmin nasıl sonlanacağı hakkında bir fikir oluşturuyor zaten,devamı danışıklı dövüş işte güzel efektler, rengarenk doğa falan ama bu kadar..bu arada böyle filmlerde oyunculuk hakkında yorumda bulunmak saçma çünkü zaten herşey efekt ,bilgisayar müdahalesi sonucu yapılmış şeyler..ama sinemada 3d izlenirse eğlendiren bir film..
Süper film ne zaman başladı ne zaman bitti bilemiyorum.10 saat sürse izlemeye razıydım yani.Sam Worthingtonun performansı tek kelimeyle mükemmeldi.İlk olarak Terminatör 4 filminde görmüştüm oradada süperdi.10/10
Eğer görsellik hastası iseniz veya bir filmi beğenmenizdeki en önemli ölçüt görselliği veya çok para harcanmış olması ise tam size göre...Ancak böyle değil ise kriterleriniz çok fazla beklentiler içerisine girerek izlemeyin derim.Sonuçta bir emek verilmiş saygı duyuyorum ama nasıl desem demeye dilim varmıyor fakat biraz fazla abartılmış gibi geldi bana...Ne bileyim işte hani Esaretin Bedeli gibi Yeşil Yol gibi Piyanist gibi Altıncı His gibi Leon gibi Joe Black gibi Cast Away gibi Titanic gibi zihnime kazınmadı Avatar