Avatar
Avatar hakkında görüşlerin ?

StarsailOr
StarsailOr

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ben pek beğenmedim görsellikten başka bişe yoktu diyebilirim konu cok klasik :/ 10/6
lodoslar35
lodoslar35

16 Kasım 2010 tarihinde eklendi
3D boyutlu olarak izleyememiştim ama tahmin ettiğim gibi tekrar sinemaya döndü kaçırırmıyım tabikide hayır :) bismillah101 arkadaşımız sanırım şaka yapıyor 1 nisana daha var acele etme bence :))film her yönden muhteşem büyük keyif alıyorsun
centennial
centennial

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film aslında kızılderililer ile zamanın emperyalist kolonileri arasında geçen tarihin en gerçekçi soykırımına atıfta bulunarak özeleştiri yapan bir yapım havasında... Bunu da gayet güzel bir yolla başarıyor... Görsel efektler ve kurgu mükemmel... Hali hazırda bu film için çoğu kriterde mükemmelden aşağı bir tanımlama haksızlık olurdu... 10/10...
disophrone
disophrone

12 Kasım 2010 tarihinde eklendi
SÜPER SÜPER SÜPER ;)
maryezgi
maryezgi

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Fİlme ilk çıktığında gittim ; ama daha yeni yorum yazabiliyorum..Tek kelimeyle mükemmel bir filmdi. Soluksuz izledim... SEnaryo normal filmlerden farksız olsa da sırf efektler için, müzikler için izlenebilecek çok güzel bir film...10/10
tizep
tizep

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bir cümle ile özetleyecek olursak. 'Elin oğlu yapıyor abi...' 1982 yılında E.T. filmi nasıl sinemada yeni bir çığır açtıysa, avatarda aynısı. Neredeyse tekrar gösterimleri ile 3 milyar dolar gişe yaptı. Bu film kaçırılmaz.
suadiyekartali
suadiyekartali

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten hoş bi film ve bu filmin hakkı 3D ile izlemektir.... tabi benim için çok özel bir yeri var diyebilirim;)
Burakrises
Burakrises

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bestpicturenin yorumu çok komikti :Dbu film bırakın flaş tvyi paralı kanalların bile gösterilmesine yıllar var film şu anda 3D sinemalarının hemen hemen hepsinde bikaç seanslığına oynuyor okadar
salvation21
salvation21

31 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bir film defalarca izlenebiliyorsa o film efsane film olmuş demektir. Avatar da öyle bir film. Camaron Titanic ten sonra bir efsane daha yarattı tebrik ediyorum. Film görselliği bir kenara ana teması çok iyi anlaşılıyor. İnsanoğlu nekadar vahşi ve yok edici olduğunu gösteriyor. Bir başka anatema ise aşk için başka bir bedenle başka bir gezegende sonsuza kadar kim yaşamak ister? Kahramanımız fıstık gibi bir hatunu bulup dünyaya dönmemeyi insanlarla savaşmayı seçti.
bestpicture86
bestpicture86

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film nerdeyse flash TVye düşücek, halen nerde gösteriliyor, kim izliyor anlamış değilim.
adedvet
adedvet

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
daha derin, daha karmaşık bir konu işlenseydi bu film gerçekten efsane olurdu ve uzun yıllar konuşulurdu. filmin konusunu ve mantığını 10 yaşındaki bi çocuk dahi anlayabilir. görüntü ve çekimlere denecek hiçbirşey yok, şu ana kadarki en iyisi diyebiliriz. ama ne yazıkki filmin üstünden daha 1 sene geçmeden üzerindeki tartışmalar bitmiş durumda. bu nedenle 9 puan biraz fazla.
Ahmet A
Ahmet A

30 Aralık 2012 tarihinde eklendi
olağanüstü bir film bu böyle bir film görülmedi diyebiliriz.james cameronun hakkını vermeliyiz.
Nebuchadnezzar-2
Nebuchadnezzar-2

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Herkes senaryoya laf atıyo.ya sen hayatında bu kadar iyi aksiyon filmi izlemişmiydin sen ona şükret;)
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Hoşuma giden bir film olmuştu. Pandora da geçen bir 'Kurtlarla Dans'... Zaten 1573 yorum var, ekleme daha ne yazılır ki? :)
fedai35
fedai35

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle kötü bir film değil ama 9 puanı hakedecek kadar iyi bir film de değil.üzerinde gerçekten büyük emek var.ama keşke konuda biraz daha derinlik olsaymış.