Gün Işığı
    3,6
    Gün Işığı hakkında görüşlerin ?

serpantinit06
    serpantinit06

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    enteresan, güzel bir film ama, sınırlar biraz fazla zorlanmış ve görüntülerde karanlık arkasına çok fazla saklanmaya gereksinim duyulmuş...ama yine de izlenebilir bir film di!
    zuhre203
    zuhre203

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Hiç beklediğim gibi çıkmadı film. :( Bir sürü de mantik hatasi var.
    beck31
    beck31

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Cillian Murphy olurda izlenmez mi? Fakat Ankara da tek bir yerde gosterildi tek bir yerde gosterimden kalkicak bu gercekten kotu bu kadar iyi filmlere bu yapilmamali, oldukca basariki.. Bu turleri sevenler kacirmasin
    keremer
    keremer

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    final bana göre yetersizdi biraz ve filmde daha çok detaya girilebilirdi diye düşünüyorum ama yinede izlemekten sıkılmadım ve ilgi ile izledim. 10 üzerinden 7,5’dan 8 :)
    Jedaykin
    Jedaykin

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    film sadece istanbulda gösterime girdi. kaç hafta oldu her cum abakıyoruz acaba izmirde bir salon getirdimi filmi diye. sonra yok korsana hayır kampanyaları yok ampec reklamları. ben bu filmi izlemek için istanbula mı gelicem. tebiki gelmicem.
    Korsana Evet!!!!
    Ükledeki dağıtımcılar bu kafada devam ettikçe başka seçeneğimiz yok.

("Filmlere, yapımcılarına, dağıtımcılarına, teknik ekip ya da oyuncularına hakaret içeren yorumlar" dağıtımcıya hakaret etmedim eleştirdim. Ayrıca offtopic yorum yapmak zorundayım, filmi izleme şansım olmadı.....)
    sayns
    sayns

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcı , konusu sıradan ..
    snowman72
    snowman72

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    danny boyle'dan bir film daha. "transpotting","28 gün sonra","milyonlar" vb.aklıma gelmeyen filmlerinden sonra yönetmen karşımıza tekrar çıkıyor.fragmanını beğendiğim filmi bekliyorum.