4,1
Hannibal Doğuyor hakkında görüşlerin ?
7 Mart 2007 tarihinde eklendi
hannibala önce de kızmıyodum zaten.bu filmden sonra adama hak vermemek mümkün değil. gelde katil olma yani.adam en azından kaliteli.izleyin diğer filmleri hiç aratmıyor.
20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmuş. bu film yeni hannibal lecter filmlerinin habercisi gibi
19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi geçen hafta izledim önceden hannibal serisi filmleri izleyince saçma gelirdi ama bunlari yaşamış bi çocugun hannibal olmasi normal demeye başladım filmi izleyince :) bence fena bir film degil ama okadarda mükemmel degil
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film..Hannibal Lectar karakterini oynayan genç oyuncu çok başarılıydı.İntikam dediğin böyle olur!!
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Şu sıra izlediğim en iyi filmlerden 10 numara konusu görüntü oyunculuk vs. süper arşivlik film.
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar gerçekten senaryo kalmadı.. bugün sinemaydık...filmi beklerken gelecek filmlerin afişlerine baktık.. 4 tanesi devam filmi, 2 tanesi çizgi romandan uyarlama, 1 taneside yeniden çevrim... Hannibal'da devam filmlerinden çünkü film kalmadı.. Aslında fikir benim bildiğim testere serisinden çıktı.. onlar 4. filmi yapcaklarını ve bu filmin Jigsaw'ın nasıl jigsaw olduğunu anlatıcağını açıklamışlardı... hannibal'da aynı.. sıkıldık artık yaa. türk filmlerini destekleyellim diyoruz, bazılar güzel bazıları ise resmen nasıl desem çocukça ya... her filmde aynı isimler.. isim vermiim, onlar kendilerini biliyo :)
8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hannibal'ı hannbibal yapan zaten Anthony Hopkins'ti.aslında Hannibal 2 devamı gelecek şekilde bitmişti.adam hala sokaklarda :) bence Hopkins daha fazla yaşlanmadan bi tane de devam filmi çekilse hiç fena olmaz.Gaspard'ın oyunculuğunu merak ettiğim için bu filme gidecem.
25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film olmuş.
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlmeden önce bu kadar etkilenebileceğimi düşünmemiştim,Hannibal serisi bir filmde baş aktör olmadan olmaz(dı) ama olmuş,hannibal ı seven herkez bence bu son filmi de sevecektir, arkadaşımız genc hannibal Anthony Hopkins’ı pek aratmıyor, içerik devam yani beyler...
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
film süper di etki yapıyo insanda bende karar verdim hannibal olucam ilk kurban komşu..
26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi yeni izledim ve birkaç şey de ben yazmak istedim.Fİlm konusuyla ve oyunculuğuyla çok güzel.Diğer Hannibal filmlerinin gölgesinde kalacağını düşünmüyorum.
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir seneryosu vardı ama ben o çinlinin "içinde ne kaldı beni sevecek "demesinden sonra adamı hiç bişey olmamış gibi yemesinde koptum .Romantizm kavramı altüst olmuş bu filmde ama yine de hoş bir gerilim filmi olmuş:)
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet bu seri Antony Hopkins'la özdeşleşti ve onla bir yerlere geldi ama bence serinin en etkileyici filmi buydu.devam filmleri genelde denildiği gibi ticari amaçlı ve günü kurtarmak için yapılıyo ama bu gerçekten çok farklı.Ben filmden ve Gaspard Ulliel'in oyunculuğundan çok etkilendim.Müthiş bi performans bi insan bi role ancak bu kadar oturabilirdi.
27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aslında tamemen önyargıyla gittim bu filme, ama filmin başladığı ilk andan son anına kadar gözümü bile kırpmadan izledim. çok riskli bir film olmasına rağmen kurgusu, diğer filmlerle olan bağlantısı ve en önemlisi gaspard ulliel in süper oyunculuğuyla gerçekten iyi bir film olmuş. bu kült seri herhalde böyle bir başlangıcı hakediyrdu. yapanların gerçekten ellerine sağlık...
6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Müthiş, kesinlikle bu serinin en başarılı filmlerinden biri seri diyorum çünkü bu filmle birlikte bu yol açılmış oluyor...