Ali B.
29 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Filmin hosuma gelmedigimi fazla noktalari var ama bir elestirmen tarafsiz olarak filmi yorumlamali .Sogle diyeyim film tek kelimeyle mantikli ve muhtesemdi yalniz biraz korkunc rin sessizligi serisinede bakacagim
Aslnda serinin ilk filmi olmas gereken(Hannibaln ocukluk ve genlik evresinin biyografisi ve yamyamlnn sebeplerini irdeledii iin) bir yapm. Kuzularn Sessizlii hari Manhunter dahil btn serilerin yapmcln stlenen 6 ay nce len nl yapmc Dino de Laurentiisin son filmi olma zelliini tayor. Bu film serinin en dk gie haslat getiren filmi oldu(82 milyon $). Oysa ki filmin ilk yars hari geri kalan blmde oluturduu gerilim temposu ile Kuzularn Sessizlii hari serinin en iyisiydi diyebilirim. Gen Fransz oyuncu Gaspard Ullielin Hannibaln genliini mkemmel bir performansla canlandrdn grdk. Ona Asya ktasnn nl oyuncusu Gong Lide iyi bir ekilde elik etti. Sadece yan kadrolar biraz pasifti. Umarm seri bu filmle ve Gaspard ile devam eder.
bu film benim favori filmlerimden. kac kez izledim doyamadim.benim anlamadigim basrol oyuncusu bu cocuk neden baska filmler cekmiyor.rolune bu kadar uygun bir tip bence baskasi olamazdi
filmin başında dedim ha bişeyler olacak sahneler iyi çekim süper ama sonunda ne olacağını baştan bilmek 10dk geçmeden çok kötü sıkıcıydı sonuda berbatdı.tek başınıza izlemeyin dayanamaz kapatırsınız.benden demesi....10/5
Hannibal ın genclığını oynayan oyuncu ii di.Ancak ilk filmle kıyaslandığında onun heyecanı ve surukleyıcılığı yok.Aslında bence bu 3. yerıne 1. film olmalıydı.Seyırcı hannıbal ın genclığını ızleyıp bunun devamında boyle bır cocukluk gecıren bırınden nasıl bır katil cıkar ı merak etmelıydı...
Kendi başına bakarsak fena bir film değil.Fakat diğer Hannibal filmleri ile kıyasladığımızda ve o filmlerin bir devamı olarak düşündüğümüzde bence çok sönük kalıyor,bi kere diğer filmlerdeki gerilim yok,Hannibal geliyor hepsini öldürüyor,bilindik şeyler,ayrıca diğer Hannibal filmleri ile bağı çok alakasız olmuş,tamamen ayrı bir film gibi.Bi ara acaba "Son Samuray" filmini mi izliyorum diye düşündüm:)
filmi yorumlayan arkadaşalra bakıyorumda filmi hayranlık derecesine getirmişsiniz bunu anlamadım. konu klasik yani beni şaşırtan bir durum yok. film resmen bir yeşilçamdaki türk filmi konusunu içeriyor yapmayın yani bizim toplum olarak alıştığımız ve bu tarz filmleri izlerken okuduğumuz bir senaryoya sahip. sine puanı çok yüksek geldi bana. 10/5 verdim
başlangıç sahneler en iyi sahnelerdi bence 2 saat değil e 1,5 saat olsa çok daha iyi olurmuş fena film değil ama araya duygusallık aşk katmak inandırıcı olmamış duysallık olacak bi sahnede yok yani gerilimde yok farklı bi film 107