Hannibal Doğuyor
4,1

naciye559
naciye559

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben sıkı bir hannıbal fanatiklerindenim.antony olmayınca biraz önyargılı gittim filme ama beklediğimden de müthiş olmuş.özellikle de hannıbal ın yerine oynayan genç oyuncunun mimikleri tıpkı hannıbal a benzerliğiyle de dikkat çekiyor.insan bu filmde hannıbal ın yamyamlığına da hak vermiyor değil.helal sana yadiklerin hannibal :)
dilosss
dilosss

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi iki gün önce izledim..harikaydı..ben hannıbal ı pekde haksız buldum diemem..yaşadığı şey çok mu basit şeydi yani..kızkardeşinin gözlerinin önünde bir grup kendini bilmez insan tarafından yenmesi..bence hazmedilir bi olay olamaz ..tabi ki şiddete karşıyım..böylesine bi katliama tamamen..ama şunu hiç unutmayın o çocuk öyle doğmadı..o olay onu canavarlaştırdı..ben bu filmi izlemenizi şiddetle öneririm..bence kaçırmayın..
ekinnn
ekinnn

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Gaspart Ulliel çok ii oynamş,açıkçası bu kadar ii olabileceğini tahmin etmiodm. Li Gong da her zamanki gibi süperdi. Senaryoyu da gayet başarılı buldm. Tabi ki bi intikam olacaktı ortada, bir insana bütün bunları yaptırabilecek daha güçlü bi sebep olabilir mi, yemişler adamlar ya utanmadan çocuğa da yedirmşler!
sinema
1 ziyaretçi
20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hannibal'ın diğer filmlerini seyretmedim ama duyduğum kadarıyla gayet kötü ve kalpsiz bir kişilik ama bu filmde biraz kahraman olmuş sanki. Bi ''Psikolojik Gerilim'' filmi için yeterli bir film olmuş bence ama çok iyi değil.
necatikahya-1959
necatikahya-1959

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
hannibala önce de kızmıyodum zaten.bu filmden sonra adama hak vermemek mümkün değil. gelde katil olma yani.adam en azından kaliteli.izleyin diğer filmleri hiç aratmıyor.
tilki724
tilki724

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film olmuş eğer filmde hannibal'ı oynayan oyuncuyu inanılmaz başarılı bulum..süper oynamış..9/10
absent75
absent75

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bi film!son zamanlarda çıkan türk film furyasından sonra zevk alarak izledigim bi film.hannibal 1 ve 2'den sonra yeni bi başrol olmasına ragmen tebrikler diyorum!!!
Ali B.
Ali B.

29 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Filmin hosuma gelmedigimi fazla noktalari var ama bir elestirmen tarafsiz olarak filmi yorumlamali .Sogle diyeyim film tek kelimeyle mantikli ve muhtesemdi yalniz biraz korkunc rin sessizligi serisinede bakacagim
august-king
august-king

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Hannibal serisinin diğer filmlerini izlemiş olanlar için izlenmesi gereken bir film.Hannibal Lecter’in daha çok psikolojisine eğilen bu film de eksiklerde yok değildi fakat dediğim gibi izlenmesi gerekir.10/7
kadirim-90
kadirim-90

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hannibal doğuyor gerçekten güzel bir film kardeşinin öcünü almak için uğraştı seneryosu iyi ayarlanmış film
gamze-karabiber
gamze-karabiber

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir seneryosu vardı ama ben o çinlinin "içinde ne kaldı beni sevecek "demesinden sonra adamı hiç bişey olmamış gibi yemesinde koptum .Romantizm kavramı altüst olmuş bu filmde ama yine de hoş bir gerilim filmi olmuş:)
fromhell86
fromhell86

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hanibal doğuyor polisiye gereilim bence korku deil diğer hanibal filmlerinin yanında bence de yetersiz kalmış diyebilirim
harizanof
harizanof

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir filmdi mutlaka izleyin özellikle içinde intikam hissi taşıyanlar büyük haz alıcaklar ama tabii evde denemeyin derim. bir insan anca böyle katil olabilir sınırları zorlayan bir film daha ne diim mükemmel işte hiç sıkılmıcaksınız hatta son intikam sahnesini çekmemişler bile ama siz orda olacakları tahmin ediyosunuz ve film bitiyo ama tüm sorular cevaplanıyo iyi ki izlemişim diyosunuz
xjessicax
xjessicax

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
süper bir film. özellikle hannibal karakteri çok başarılı.resmen tekrar hayat bulmuş .izlenmesi gerekir diye düşünüyorum 9 puanı hakketti.
ciziko
ciziko

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film kesinlikle tavsiye ederim
sakın kaçırmayın