4,1
Hannibal Doğuyor hakkında görüşlerin ?
20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Burada bu kadar kişi bu filmi nasıl beğenmiş, film nasıl bu puanı almış anlamıyorum. Çok zayıf, zavallı bir Hannibal denemesi olmuş. Ne zaman bitecek diye beklediğim filmlerden birisiydi.
24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ya bir film bukadar uzatılmaz...tamam kuzuların sessizligi efsane filmdi...hadi hannibala eyvallah dedik...ee sonra reg dragon şimdide bu.adamın yaslılıgına gittiler,gencligine gittiler.yakında bebeklik haline giderler.ozman şartlardanmı psiko oldu bu oglan die izleriz :D
14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmde hannibal intikam icin ugrasıyo ama bizim hannibal iki filmdede iyi kotu farketmeden olduruyodu ama burda sadece kendisine ve kız kardesine yapılan kotuluge karsı bole bisi yapıyo yani filmi diger filmlerle iii baglayamamıslar ama eleman fena oynamamıs filmde hani
23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Gaspard Ulliel olmamış, film de olmamış..
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin en güzel ikinci filmi.baştan sona sürükleyici 10/9
10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
oldukça gerçekçi olmuş bence.
ve hannibal filminde hep haksız gördüğümüz hannibal karakterini haklı çıkaran bir film. herkese tavsiye ederim...
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süperdi ya müthis bir filmdi hannibal'a hak vermemek elde degil:D bu arada gaspard amele gibiydi filmde (tabi normalde oyle degil) Micsha'nın M'si:D o sahnede koptum süperdi!!!:D:D:D
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
belli bir seviyeye ulaşmış filmlerin neden geriye dönülüp de nasıl başladığı çekiliyor , bana biraz garip geliyor. bunlar zamanında düşünülmemiş mi? ya da yeni bir moda akımı mı bu? seri çekilmiş çekilmiş, sona yaklaşmış, haydi hooop başa dön ???!!!.....
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence mutlaka izlenmesi gereken bi film! müzikleriyle filmin kalp atışlarını dengeliyor.. oyuncular ve kamera gayet profesyonel; izleyiciyi bi an olsun sıkmıyor ve ekran başından kaldırmıyor..
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
yaa bence gaspard ullielın manyak bir oyunculuk yerrteneği war. filminde önüne geçmiş:D film güzel gibiydi, hannibalın kardeşide çook tatlıydı:D:D:D
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
evettt... harika bir film olacak bence! fakat tek eksiği Anthony Hopkins'in olmaması olacak sanırım heyecanla beklediğim bir film...
21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence gayet kaliteli ve güzel bı filmdi,heyecan veren cok güzel sahneler var filmde.başrolundeki oyuncu filme inanılmaz bı hava katmış,gercektende anthony hopkıns kadar kalıteli bi duruşu vardı
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
film öfkenin insanları nasıl vahşi bir hayvan haline getirdiğini gösteriyorgerçekten etkileyici
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
seriyi utandırmayan aynen 10-10 luk yolunda devam filmi.sürkleyici,her anı gerilim ve heyecan dolu bugüne kadar yapılmış en acımasızca intikam filmi diyebiliriz.oyuncular tanınmasada oyunculuklar muhteşem.
6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar hannibal lecter'in çocukluğunu da antony hopkins'in oynamasını beklemiyorsunuz herhalde... bence hannibal'in değil çocukluğu anne karnındaki serüvenleri bile anlatılsa izlenir.