Asteriks Olimpiyat Oyunları’nda
    3,1
    Asteriks Olimpiyat Oyunları’nda hakkında görüşlerin ?

nilat
    nilat

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    semumu izlemek için gittim ama seansı kaçırdık :) bnde asterikse gitmeye karar verdim ve o kadarda çok pişman olmadım ..gayet iyi bir filmdi izlerken sıkılmadım bnce izleyin derim
    curly-00
    curly-00

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    pek güzel bi film değildi ve boşuna para verdiğimi düşünüyorum.dublaj oldukça kötüydü.sadece h.sonunu değerlendirmek adına gidilebilir..
    araps2
    araps2

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    sürekli onu seyretmeyin bunu seyretmeyin diyen arkadaslarla dolmus site ben haftada ortalama 3 filme giden bi insanım eger bnm gibi insanlar bu siteye bakıp film seçerse yanılgıya ugrarlar!Bu film gayet aydınlık ve vizyondaki diger filmlere oranla izleyene eglenceli gelebilecek bir film.Dublaj ı her ne kadar harika olmasada ayrı bir tarz türkçe espiriler barındırıyor cok ii olmamasına karsın cok kotude deıl kucuk bir gulumseme yaratacak düzeyde ayrıca filmde yunan prenses rölünü oynayan vanessa hesslerde harika bi kadın izleyenlerin dikkatini cekicek bir güzellik ;)
    tealc89
    tealc89

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Fransız sinemasının gerçekten hayran olduğum tek eseri.mizahi yönü kuvvetli heyecan dolu bir film
    metuecon
    metuecon

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Filmi izledim, gerçekten çok köü bir film.İzlenmeye değmez bence paranıza yazık derim.Özellikle dublaj hiç olmamış ve espriler komik değil.Bence bu serinin en güzeli birincisiydi.Keşke buda o kadar güzel olsaydı
    muzafferseven
    muzafferseven

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bence diğerlerinden çok az farkı var
    benim55
    benim55

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    ilk serilerini aratacak bi film olmuş zaman ve paranıza yazık gitmeyi düşünenler için eer sinemadan biraz anlıyosanız kesinlikle gitmeyin!!!
    ts-mert
    ts-mert

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bu filme para vermeyin derim çünkü insan sonunu iple çekiyo.sinemadayken insanlardan ne zaman bitcek yaa diyenleri duydum!
    wavenville
    wavenville

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Bir Gerard Depardieu hayranı olarak ben kaçırmayın derim..10/9
    widmark-2
    widmark-2

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle serinin en zayıf halkası. Kadrodaki değişiklikler (en önemlisi Asterix) filmi zedelemezken , senaryo ve Brütüs öne çıkarılması filmi zayıf ilan eden unsurlar. Konuk oyuncuların neden geldiğini muallakta hala. Özellikle Zidane in rolü ilginç! Tek olumlu özelliği can alıcı at arabası sahneleri . Her filmde değişen Sezar hakkında yorum yapmayacağım:)
    manevra1
    manevra1

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    film tek kelime ile rezalet, kimseye gitmesini tavsiye etmem, paranıza yazık olur, beyazperde eleştirmenleri türk sinemasında kullanılan kötü mizah konusunda yazılar yazmışlardı (maskeli beşler, çılgın dershane vs..) bu filmde eleştirilebilecek bir mizah bile yok. Bu bütçede bu kadar kötü bir film yapılması bana göre israftan başka bir şey değil.
    a-topuz
    a-topuz

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    komik bi film olmuş ama bazı yerler saçma geldi... yine de seyredilecek bi fim
    compaqtr
    compaqtr

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Fragmanını izledim.Aslında güzel bir film ailece izlenebilir..
    Rinnegan
    Rinnegan

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Eh güzel olur umarım. Fragmanını ilk defa sinemada gördüm ve fragmanın başında bu filme ait olduğunu düşünmemiştim. Öyle atlı Romalı askerler falan görünce yeni bir savaş filmi zannetmiştim. Bu arada fragman eğlenceli olmuş.