nilat
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
semumu izlemek için gittim ama seansı kaçırdık :) bnde asterikse gitmeye karar verdim ve o kadarda çok pişman olmadım ..gayet iyi bir filmdi izlerken sıkılmadım bnce izleyin derim
sürekli onu seyretmeyin bunu seyretmeyin diyen arkadaslarla dolmus site ben haftada ortalama 3 filme giden bi insanım eger bnm gibi insanlar bu siteye bakıp film seçerse yanılgıya ugrarlar!Bu film gayet aydınlık ve vizyondaki diger filmlere oranla izleyene eglenceli gelebilecek bir film.Dublaj ı her ne kadar harika olmasada ayrı bir tarz türkçe espiriler barındırıyor cok ii olmamasına karsın cok kotude deıl kucuk bir gulumseme yaratacak düzeyde ayrıca filmde yunan prenses rölünü oynayan vanessa hesslerde harika bi kadın izleyenlerin dikkatini cekicek bir güzellik ;)
Filmi izledim, gerçekten çok köü bir film.İzlenmeye değmez bence paranıza yazık derim.Özellikle dublaj hiç olmamış ve espriler komik değil.Bence bu serinin en güzeli birincisiydi.Keşke buda o kadar güzel olsaydı
Kesinlikle serinin en zayıf halkası. Kadrodaki değişiklikler (en önemlisi Asterix) filmi zedelemezken , senaryo ve Brütüs öne çıkarılması filmi zayıf ilan eden unsurlar. Konuk oyuncuların neden geldiğini muallakta hala. Özellikle Zidane in rolü ilginç! Tek olumlu özelliği can alıcı at arabası sahneleri . Her filmde değişen Sezar hakkında yorum yapmayacağım:)
film tek kelime ile rezalet, kimseye gitmesini tavsiye etmem, paranıza yazık olur, beyazperde eleştirmenleri türk sinemasında kullanılan kötü mizah konusunda yazılar yazmışlardı (maskeli beşler, çılgın dershane vs..) bu filmde eleştirilebilecek bir mizah bile yok. Bu bütçede bu kadar kötü bir film yapılması bana göre israftan başka bir şey değil.
Eh güzel olur umarım. Fragmanını ilk defa sinemada gördüm ve fragmanın başında bu filme ait olduğunu düşünmemiştim. Öyle atlı Romalı askerler falan görünce yeni bir savaş filmi zannetmiştim. Bu arada fragman eğlenceli olmuş.