Asteriks Olimpiyat Oyunları’nda
    3,1
    Asteriks Olimpiyat Oyunları’nda hakkında görüşlerin ?

Demirtas
    Demirtas

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Çok parlak olmasada yinede çerez niyetine izleyebileceğiniz bir seyirlik. Zaman zaman gülümsetiyor. Çok fazla birşey beklemeden vakit geçirmek adına izlenir.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli denebilir ama bence önceki çok daha iyiydi.
    djibril7
    djibril7

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    eglenceli bi filmdii.. ilk serileri kadar basarili olmasada izlenilebilir bi filmm... film sonunda tonny parker ve zinedine zidane gibi isimleri görmekte güzeldi dogrusu :)
    zgrklc
    zgrklc

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    film guzeldi bazılarımız her fılmın kendılerınce mukemmel olmasını beklıyorlar her fılımın super olması olanaklımdır acaba sorararım fılm on uzerınden 7
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    çok üzülerek söylüyorum seri dağılmış ilk iki film çıtayı yükselterek gidiyordu bende ilk duyduğumda 3. filmin geleceğini çok sevinmiştim ama olmamış aynı bizim keloğlan kara prense karşı gibi olmuş. beğenmedim
    e-m-r-e-a-k-s-o-y
    e-m-r-e-a-k-s-o-y

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    idare etmez sevmedim çooooook saçmaaaaaaaa
    hidalgoviggo
    hidalgoviggo

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bebar berbat berbat...Tek kelimeyle berbat.Bu nasıl film böyle mahfetmişler filmi.Eski filmler çok daha iyiydi.10/2
    sivzar
    sivzar

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Film oldukça vasat.Diğer asterix filmlerine benzemiyor.Altyazılı seyrettim ve muhtemelen, fransızca olan filmin esprileri doğru çevrilememiştir ama film görsel anlamda da birşey vermiyor.Galyalılar figüran gibi başrolde Brütüs var onun da esprili bir yanı yok.Sadece F1 pilotunun olduğu araba yarışı sahnesi biraz iyi.Ama son 15 dakikada cidden çuvallanmış.Zidane falan var.Yani olimpiyat oyunları ya buldukları bütün sporcuları kullanmışlar.Kleopatra filmindeki mimarın ne işi var filmde anlamadım.10/3
    utku367
    utku367

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    eski asterix filmlerine bakınca bu film berbattı esprileri çok azdı eski filmler buna bin basar 3/10
    ua-elif
    ua-elif

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ben filmi fransizca izledim direk orjinalden.espriler nasil cewrildi turkceye bilmiorm,,,ama eski asterikslerin cewiri we dublaj lari superdi bence...franszca hic bisibilmiorm,,portekizce alt yaziyla izledim,,portekizcem de super deil:)

yani tekrardan turkce olarak izlemeliyim...

bu arada sunu solemek istiorm ki,,turkiyenin dublaji da cewirisi de cok mukemmel,,bunu gozlemleyerek farkettim,,7 aydr portekizdeym,,,burda dublaj nerdeyse hic yok,,sadece basit cocuk filmlerinde,,asteriksde bile dublaj deil dusunun...

ispanyada da dublajkorkunc,,herseyde dublay yapiolar ama cok basarisiz...

we turkiyede bence cok kaliteli!!
    eaglexlion
    eaglexlion

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    gülmeye gitmeyin valla bitsede gitsem die baktım pekde zevk aldığımı söleyemem. 15 altı eğlenebilir.
    fahri139
    fahri139

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    film güzeldi ama bir önceki asteriks yanında pekde iyi değildi bence bunda en büyük etkende diğer iki filmde asteriksi oynayan Christian Clavierın bu filmde yerini Clovis Cornillaca bırakması.
    metinast
    metinast

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Harika bir film arkadaşlar çok eğlenceli ve komikti.Zaten oyuncularda artık kalıplaşmış usta isimler ve buna birde F1'in kahramanı ve şampiyonu eklenince film iki kat güzel olmuş.Ailece ve çocuklarla izlenecek eğlence garantili bir film.Kaçrımayın bence.
    saimcan
    saimcan

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bence oldukça iyi bir film ark la gittik ve en hoşuma giden şey mıchael schumaer in filmde olması ve otostop yapması :D
    ceyomi
    ceyomi

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    filmde en çok hoşuma giden tarafı Michael Schumacher'ın filmde olması :D ama gerisi çok saçma olan bir film ben gittiğime pişmanım..